Hvordan forbedre ytelsen til en Honda XR250R

Honda XR250R motorsykler er maskiner laget for off-road glede og ridning. Selv om de er mye lettere enn tidligere-modell Honda motorsykler, sykler falt kort i motorytelse, på grunn av eldre firetaktsteknologi. Det er imidlertid flere kostnadseffektive måter å forbedre ytelsen til XR250R.

Bruksanvisning

1 Endre motorsykkel olje og oljefilter. Gammel olje kan være full av miljøgifter som aluminium flassing, oksidasjon og andre partikler. Dette fører til olje for å smøre og kjøle mindre godt, og dermed gjør motorsykkelen operere med mer friksjon og ved en høyere temperatur. Dette er dårlig for ytelse.

2 Legg høyoktan drivstoff supplement til motorsykkelen drivstoff. Gjør du det kan drastisk øke motorytelse.

3 Bruk en pipenøkkel til å fjerne motorsykkelens setefestebolter og trekke setet av. Ta ut og rengjør luftfilteret. Deretter la den tørke. Olje, og sett filteret. Tette luftfiltre kan være en av de største syndebukkene av dårlig motorytelse.

4 Installer en ettermarkedet eksos kit på XR250R. Ikke bare ettermarkedet eksosanlegg gjøre motoren lyden kraftigere, men de kan legge til low-end dreiemoment for din motor.

5 Fjern dekkene på motorsykkelen ved å fjerne festeboltene. Deretter bruker en dekkskifte bar, erstatte begge dekkene. Skallet dekk, mens ofte oversett, kan være en stor skyldige for dårlig motorsykkel ytelse. Tross alt, det krever god akselerasjon god trekkraft.

Hint

  • Holde motorsykkel i generelt god vedlikehold er den beste måten å holde den kjører godt i lang tid.
  • bli alltid oppmerksom på klempunkter når du arbeider rundt motorsykkel deler.