Hvordan forbedre ytelsen til en Ford F-150

En skikkelig vedlikeholdt Ford F-150 kan gi års tjeneste i løpet av flere hundre tusen miles. Dessverre, bor på toppen av kjøretøy vedlikehold er ikke alltid en prioritet i vår raske liv. Som du sette av rutinemessig vedlikehold, din F-150 ytelse sakte synker, manifestert i en reduksjon i drivstofføkonomi og motorrespons. Men ved å utføre noen grunnleggende oppgaver, kan du holde F-150 i toppform.

Bruksanvisning

1 Sjekk dekktrykket på alle fem av F-150 dekkene hver uke ved hjelp av en digital dekk trykkmåler. Ikke bruk de gamle lysbilde stil målere som de er ofte unøyaktig. Per desember 2010, kan du kjøpe en digital måler for mindre enn $ 20 på de fleste auto-deler butikker.

2 Sett dekktrykket til nummeret på kjøretøyet identifikasjon tag påført bakkanten av førerdøren, ved hjelp av trykkluft tilgjengelig hos din lokale bensinstasjon hvis du ikke eier en luftkompressor. Ikke gå av nummeret på dekkets sidevegg - det tallet er det høyeste trykket i dekket kan tåle, uavhengig av kjøretøytype og vekt. Lavt dekktrykk er nr 1 årsaken til dårlig kjøretøyets ytelse.

3 Endre olje, oljefilter og dieselfilter med de intervallene anbefalt av Ford. De fleste F-150 skal ha oljen skiftes senest hver 5000 miles; drivstoffilteret intervallet er hver 15.000 miles. Utslitte olje fører til slamdannelse som direkte effekter motorytelse, mens en tett dieselfilter kan slippe drivstofføkonomi bratt.

4 Inspiser luftfilter på hver oljeskift intervall og erstatte den hvis du ikke kan se lys gjennom det når du holder filteret mellom deg og en lyskilde, for eksempel solen. Tette luftfiltre hemme motorens evne til å brenne drivstoff, og dermed minsker drivstoff systemytelsen.

5 Kjør F-150 til en kvalifisert verksted eller forhandleren for å få overføring væske skiftes hver 30.000 miles. Som overføring væske bryter ned, hemmer det overføring evne til å overføre dreiemoment til drivhjulene, og dermed stjeler din F-150 av ytelse.

Hint

  • Hvis du har en solid forståelse av auto reparasjoner og en grunnleggende mekanikk verktøysett, kan du utføre disse oppgavene på egen hånd. Hvis ikke, er det best å søke hjelp av en kvalitet automotive reparasjon profesjonell. Du kan sjekke med din lokale auto klubb og Better Business Bureau for å se hvordan den lokale bilverksteder hastighet i kvalitet og kundeservice.
  • Mens mange ettermarkedet produsenter tilbyr flytende tilsetningsstoffer, databrikker og programvare programmerere som "forbedre ytelsen," disse snarveiene har vist seg å ha betydelige negative effekter på lang av F-150 makt tog. Tenk på dette: Hvis noen kunne tjene på å selge deg et produkt for å forbedre ytelsen til Ford F-150, hvorfor ville ikke Ford selge den og gjøre penger selv?