Hvordan forbedre Video fra gamle VHS Tapes

Hvis du er som folk flest, er du nesten klar til å bli kvitt din gamle videospiller, og foretrakk en DVD eller Blu-ray-spiller. Men du kan gjerne frykt for å miste tilgang til din samling av VHS-kassetter. Heldigvis, med en liten investering, kan du konvertere samlingen din til DVD, og ​​forbedre kvaliteten på video i prosessen.

Bruksanvisning

Koble videospilleren til datamaskinen

1 Hvis datamaskinen har RCA (rød, hvit og gul) tilkoblinger, kan du koble videospilleren direkte til datamaskinen. Hvis datamaskinen ikke har RCA-tilkobling, koble videospilleren til datamaskinen, går du til punkt 2.

2 Hvis det analoge videooverføring enhet inkludert en programvare disk, installere programvaren.

3 Koble den analoge videooverføring enhet til Firewire-port på datamaskinen. også koble enheten til en strømkilde.

4 Koble videospilleren til RCA-innganger på analog opptaksenhet. RCA-innganger er rødt, hvitt og gult, og vil være merket INPUT. Den røde kontakten er for kanal i lyd, den hvite er for venstre lydkanal, og den gule er for videoen.

Capture Video

5 Åpne Sony Vegas Movie Studio Platinum ved å dobbeltklikke på programikonet. Hvis du ikke ser en snarvei på skrivebordet, gå til "Start" -> "Alle programmer" - ". Sony Vegas Movie Studio Platinum">

6 Fra Prosjekt-menyen av Vegas Movie Studio Platinum, velg "Capture video". Når du blir bedt, velger "DV". Dette indikerer at du er fange standard definisjon, i motsetning til HD, video.

7 Sett et bånd i videospilleren og må du spole.

8 For å begynne å spille inn videoen, trykk på "Capture Video" -knappen i "Video Capture" dialog. Nå trykker du på "Play" knappen på videospilleren. Du bør se bildene fra VHS-kassetten vises på dataskjermen.

Spesifiser videokvalitet

9 Klikk på "Video Output FX" -knappen over forhåndsvisningsvinduet, og velg deretter "Brightness og Contrast", "Saturation Juster", og "Color Corrector".

10 I vinduet som vises, drar du "Lysstyrke" og "Kontrast" slidere til å øke sine nivåer. Dette kan legge definisjonen til video og forbedre bleknet utseendet av gamle kassetter.

11 Hvis fargene vises overmettet, redusere metning ved å justere glidebryteren i "Saturation Adjust" vindu. Vær forsiktig med å redusere metningen for mye, eller videoen vil bli svart og hvitt.

12 Hvis videoen har en grønnlig eller blålig skjær, kan du redusere nivået av dette nyanse i "Color Correction" -vinduet. Juster glidebryterne til fargene i videoen ser mer naturlig.

1. 3 Neste du kan redigere ut uønskede deler av video. For å gjøre dette, velger et segment på tidslinjen av uønsket materiale, og deretter trykke "Delete" -tasten på tastaturet.

14 Hvis du ønsker å legge til titler eller kreditter til videoen, klikk på fanen Media generatorer. Dra en standard tekstobjekt på tidslinjen. Neste, skriv inn tekst i stedet for ord "Sample Text".

Brenn til DVD

15 Å brenne videoen på DVD, må du først gjengi video som en MPEG-2-fil. Klikk på "Make Movie" knappen på verktøylinjen. Du vil bli guidet gjennom gjengivelsen for DVD med et par meldinger. Når rendering er fullført, klikker du "Ja" for å sende video til DVD Architect Studio.

16 Sett inn en tom DVD-R eller DVD + R (skrivbar DVD) i DVD-brenneren.

17 I DVD Architect Studio, klikk på "Lag DVD" -knappen. Nok en gang, vil du bli guidet gjennom forbrenning av en serie med spørsmål.

Hint

  • I tillegg til Sony Vegas Movie Studio Platinum, finnes det andre programmer som kan brukes til å fange opp, redigere og brenne video til DVD.
  • Kontroller at du har nok plass på harddisken tilgjengelig på datamaskinen. Digital video kan kreve opptil 13 GB ledig plass per time fanget video.
  • Ikke alle videoopptak enheter og video redigering programmer er kompatible med hverandre. Sjekk dokumentasjonen eller nettside, eller kontakte produsenten for å spørre om kompatibilitet før du handler utstyret.
  • Sony Vegas Movie Studio Platinum støtter ikke Mac OS.