Hvordan forbedre MPG Kvalitet

Hvordan forbedre MPG Kvalitet


Biler er kompliserte maskiner med tusenvis av samvirkende komponenter. Som sådan, flere faktorer som avgjør hvor effektivt de opererer på et bestemt tidspunkt. Men en håndfull av generelle prinsipper kan grovt brukes til din kjørestil for å øke bilens effektivitet. Økt effektivitet betyr større miles per gallon og færre kostbare besøk til pumpen. Gjennom endringer i sin kjørestil, nesten alle sjåfører kan øke kjørelengden vesentlig - noen ganger med inntil 100 prosent i de mest ekstreme tilfellene.

Bruksanvisning

1 Hold vinduene lukket. Åpning vinduer skader aerodynamikk av bilen ved å skape turbulente bobler av høyt og lavt trykk luft som produserer dra. Akselererende gjennom denne turbulensen krever ekstra gass.

Hold klimaanlegg av når det er mulig. Klimaanlegget er kraftkrevende og vil suge ekstra liter gass raskt.

Hvis du trenger å kjøle bilen ned, åpne vinduene bare når du er på reise saktere enn 40 km / h, og bruke klimaanlegget når du reiser raskere. Dette er fordi kjørelengde tap forbundet med å bruke AC er konstant, mens kjørelengde tap forbundet med åpne vinduer øker proporsjonalt med hastigheten.

2 Kjør på en jevn, konstant hastighet når det er mulig. Aggressiv kjøring med hyppig akselerasjon og bremsing kan kutte kjørelengde med så mye som en tredjedel. Cruise control kan være en imponerende kjørelengde booster i denne forbindelse. Ved hjelp av overdrive tannhjul også bidrar til å kutte ned på hvor hardt motoren må jobbe på en lignende måte.

3 Hold deg nær til pakker av andre biler. På samme måte som gjess flyr i formasjon for å redusere luftmotstanden, kan biler kutte ned på drag og forbedre sine kjørelengde ved å stole på hverandres våkner. (Dette er prinsippet bak "utkast" i bil racing.)

4 Hold bilen lys. Unngå å bære overflødig vekt i bilen når det er mulig, så bilen blir nødt til å bruke mer drivstoff for å flytte all den ekstra masse.

5 Hold bilen godt vedlikeholdt. Få et oljeskift hver 3000 miles med den anbefalte grad av motorolje. Hold dekk fylt til deres anbefalte pounds per kvadrattomme. Følg eventuelle andre vedlikeholds anbefalinger fra bilens produsent. En dårlig vedlikeholdt bil vil nippe ekstra gass for å kompensere for dårlig ytelse av komponentene.

Hint

  • Tomgang bilen for lange strekninger av ganger avfall gass. Hver gang du starter opp bilen, men du brenne en betydelig mengde gass mens utløser tenning. Alvorlighetsgraden av dette oppstart kostnadene varierer fra modell til modell. Vurdere å gjøre noen tester med bilen for å se hvor lenge det er økonomisk for deg å la din bil inaktiv.
  • Tenk skiftende i nøytral til kysten ned lange bakker.
  • Kjøpe gass tidlig på morgenen. Dette er da gassen holdes i lagertanker under bensinstasjoner vil være kaldeste. Gasskontrakter når den kjøler, og siden gass er nesten alltid solgt volum og ikke vekt, vil du få mer gass for dollar hvis du kjøper når gassen er på sitt tetteste.
  • Mens holde seg tett til pakken som beskrevet i trinn 3 kan forbedre kjørelengde, unngå tailgating. Den hyppig bremsing du blir nødt til å gjøre vil oppveie eventuelle kjørelengde gevinster. Enda viktigere, ikke gi deg selv tilstrekkelig reaksjonstid for å svare på biler foran deg utgjør en alvorlig sikkerhetsrisiko.