Hvordan forbedre Jeep Wrangler Ytelse

Hvordan forbedre Jeep Wrangler Ytelse


Forbedre ytelsen til Jeep Wrangler kan være en relativt enkel jobb eller en ekstremt vanskelig jobb, avhengig av hva slags oppgradering du ønsker å installere. Noen oppgraderinger kan forbedre motorens hestekrefter, mens andre kan øke drivstofføkonomi. Ofte ytelsen til hestekrefter og drivstofføkonomi har en invers relasjon, hvor øker man vil føre til en reduksjon i den andre. Ifølge US News, Jeep Wrangler mangler i både kraft og drivstofføkonomi, slik at mye rom for oppgraderinger rundt. Å vite hva slags ytelse oppgradering som du ønsker for din Jeep Wrangler vil hjelpe avgjøre hvilke oppgraderinger for å installere.

Bruksanvisning

1 Skriv ut spesifikasjoner for din Jeep på et ark. Bestemme ytelse oppgraderinger du ønsker å oppnå og hvor mye penger du ønsker å vie til å oppgradere din Jeep Wrangler. Noen oppgraderinger vil forbedre drivstofføkonomi, mens andre kan påvirke kraften og gassresponsen til systemet.

2 Installer en ny ytelse motorstyreenhet (ECU) til Jeep Wrangler datamaskin. Det finnes en rekke ECU ytelse sjetonger tilgjengelig, alt fra de som vil spesielt forbedre drivstoffeffektiviteten eller hestekrefter. ECU chips endre motorens standard luft-drivstoffblandingen, timing og tomgang. Selv ECU chips er allment tilgjengelig gjennom forhandlere, er det anbefalt å ha dem installert av en profesjonell mekaniker. En ny ECU chip kan koste flere hundre dollar, avhengig av hvilken chip du kjøper.

3 Installer en high-flow ytelse luftfilter i din Jeep Wrangler ved å fjerne luftinntaksenheten, sammen med luftfilter boksen, og klemme den nye inntak på spjeldhus. Ikke bare kan høy-flow luftfiltre forbedre kvaliteten og kvantiteten av luft som kommer inn i motoren din, men det kan også redusere energi satt i å trekke inn luft gjennom bruk av fans. Som et resultat, ytelse luftfiltre øke hestekrefter, gassrespons og drivstofføkonomi. Mange ytelse luftfiltre kan også spare på langsiktige vedlikeholdskostnader på grunn av filterets vaskbare og gjenbrukbare design. Noen luft inntak systemer ytelses er utformet som kald luft systemer, noe som øker mengden oksygen introdusert til forbrenningsprosessen. Disse typer ytelse luftinntak og filter deler vanligvis koster et par hundre dollar.

4 Installere et ytelse eksossystem, som benytter en stor diameter eksosrøret, noe som muliggjør en mer effektiv ut-strømningen av eksos biprodukter fra motoren. Som et resultat, ikke motoren ikke må jobbe så hardt utvise eksos, spare på drivstofføkonomi. Fjern det gamle eksosanlegget ved å løsne bolter, rør og klemmer fra undersiden din Jeep Wrangler. Sørg for å bytte hver bolt sammen som du installerer det nye systemet.

5 Endre tennplugger. Misfiring tennplugger kan redusere gass kjørelengde på grunn av en reduksjon av sylinderens effekt med så mye som 25 prosent i henhold til AA1. Endre tennplugger vanligvis innebærer en pipenøkkel med en tennplugg adapter for å trekke pluggene ut. Smør tennpluggene med penetrerende olje før du prøver å fjerne dem.

6 Bruk en olje filtertang og ta ut den gamle oljefilteret. Plasser en oppsamlingspannen å fange oljen som faller ut av filtermunnstykket. Skift oljefilter med en ytelse, tykkvegget filter, som har mer beskyttelse mot steiner, skrubbsår og prosjektil rusk mens off-roading med Jeep Wrangler.