Hvordan forbedre gass kjørelengde på en 2000 Honda Civic

Hvordan forbedre gass kjørelengde på en 2000 Honda Civic


2000 Honda Civic er en drivstoffgjerrig økonomien bil som er romsligere enn andre biler i samme klasse. Honda biler er kjent for sin pålitelighet, gode utseende, komfort og lang levetid spenn. Selv om den kraftige S1 motoren allerede bruker drivstoff effektivt, vil sunn fornuft tips hjelpe deg å høste ytterligere innsparinger på bensin og holde mer penger i lomma for andre behov.

Bruksanvisning

1 List alle dine ærend som krever at du bruker din Honda Civic og gjøre dem alle på en tur, eller på vei til eller fra andre aktiviteter.

2 Lette belastningen i bagasjerommet og bære bare nødvendige elementer som du kan trenge i tilfelle en nødsituasjon.

3 Ta din 2000 Honda Civic for vanlige motor tune-ups. Et riktig kjører motoren vil brenne mindre drivstoff.

4 Endre luftfiltrene så ofte som Honda anbefaler det. Du kan finne anbefalingene i brukerhåndboken.

5 Brems og akselerere sakte og jevnt. Rask akselerasjon og aggressiv kjøring kan bruke opp til 33 prosent mer drivstoff under landeveiskjøring og fem prosent mer i byen, ifølge Fuel Economy nettsted.

6 Opprettholde en konstant hastighet når det er mulig, spesielt i landeveiskjøring. Dette vil hjelpe din Honda Civic å være mer drivstoffeffektive. Bruke cruise control på motorveien er en effektiv måte å opprettholde hastigheten.

7 Sjekk din fartsgrensen. Lovene eksisterer for å beskytte ikke bare sjåføren, men å kutte ned sløse drivstoff i vårt miljø.

8 Slå av bilen din når du trekker inn en parkeringsplass for å snakke med noen i noen minutter eller glemmer noe i huset, og trenger å gå tilbake i noen sekunder. Forsinkelser kan forekomme, og du vil kaste bort gass mens bilen går på tomgang.

Hint

  • Kjøring fornuftig vil ikke bare spare gass: det kan spare deg eller noen andres liv ved å gjøre deg til en tryggere sjåfør.