Hvordan forbedre gass kjørelengde i en S-10

Chevy S-10 pickup lastebil er en mindre lastebil fra General Motors. Den kommer vanligvis med en åpen cab med plass til 3-5, avhengig av modelltype. Selv om lastebiler og større kjøretøy ikke vanligvis få gass kjørelengde standard av mindre biler, er det noen måter du kan forbedre dagens gass kjørelengde S-10 får. Forbedre miles per gallon på bilen din kan betydelig spare penger i løpet av et år.

Bruksanvisning

1 Rulle opp vinduene på Chevy S-10. Å ha vinduene nede skaper dra, spesielt ved høye hastigheter.

2 Sjekk dekktrykket på alle fire hjul. Sjekk brukerhåndboken for spesifikasjoner for dekk og optimal PSI. Lavt dekktrykk kan gi redusert MPG. Dette fungerer bare for vanlige dekk på lastebilen. Hvis du har lagt til en annen størrelse av dekk til lastebil, kan du finne den PSI trykt på siden av dekket.

3 Fjern alle overflødige elementer fra lastebil førerhus. Elementene tynge lastebil og tvinge den til å bruke mer gass for å reise den samme distansen.

4 Slå av klimaanlegget. AC bruker gass og reduserer kjørelengde. Men kan du kjøre viften uten å trekke på gassen.

5 Installer en drosje dekslet på toppen av lasteplanet. Dekselet førerhuset reduserer mengden av vind som kommer inn på baksiden av lastebilen. Selv om det gjør veie bilen noe ned, vil den aerodynamiske modifikasjoner øke MPG.