Hvordan forbedre Ford Ranger XLT 4X4 gass kjørelengde

Hvordan forbedre Ford Ranger XLT 4X4 gass kjørelengde


Ford Ranger har lagt ut en rekke typer drivstoff økonomien rangeringer gjennom årene. Oftere enn ikke, har sin drivstoffeffektivitet var avhengig av om den har en 4- eller 6-sylindret motor, en manuell eller automatisk girkasse og to- eller firehjulstrekk. En firehjulstrekk, 6-sylindret Ranger med automatgir beviser vanligvis den minst drivstoff-effektive av alle. Rangers trim pakken, det vil si om det er en XLT, har liten eller ingen innvirkning på den samlede gass kjørelengde. Utstyrt med riktig kunnskap, men det er praksis at du kan ta i bruk for å bedre drivstoffeffektivitet.

Bruksanvisning

1 Betjene Ranger XLT i to-wheel drive, skifte til firehjulstrekk bare når du ikke har andre valg. Firehjulstrekk er beregnet for bruk i ekstreme forhold, for eksempel tøffe terrenget eller uvær. Tohjulsdrift bør benyttes under alle andre kjøreforhold, slik som å optimalisere gass kjørelengde.

2 Fjern eventuelt tilbehør som kompromitterer Ranger aerodynamikk eller legger vekt på lastebilen. Utvendig belysning, barer, lift kits, overdimensjonerte dekk, tunge hjul / felger og campingvogn shells alt negativt påvirke Rangers dra og vekt. Fjerning av disse delene skal bidra til å legge miles per gallon på drivstofføkonomi.

3 Fjern eventuelle nyttelast blir halt i Rangers sengen så snart som mulig. Også unngå å hale ekstremt tung nyttelast. Den lettere ramme og mindre motor av en Ranger er ikke designet for massiv vekt eller tauing. Den ekstra belastningen forbundet med tauing og haling vil uunngåelig redusere Rangers drivstoffeffektivitet.

4 Mind din hastighet. Ifølge Federal Trade Commission, vil bilens drivstofføkonomi begynner å lide mer merkbart i hastigheter over 60 km / h. Selv om dette er sant for alle kjøretøy, er det spesielt viktig å huske på når du kjører din Ranger. En lastebil var aldri ment for bruk ved høye hastigheter.

5 Ansette Rangers drive og cruise control funksjoner. De fleste nyere Rangers, særlig de utstyrt med XLT pakken, vil ha cruise control og overdrive. Disse funksjonene vil bidra til å redusere motorens turtall og å opprettholde en konstant hastighet, som begge nytte drivstoffeffektivitet. Selv om du eier en eldre Ranger XLT, uten cruise control eller overdrive, kan du gjøre en felles innsats for å drive en konstant hastighet og unngå ruse motoren til en høyere RPM.