Hvordan forbedre En Audi A3 sin gass kjørelengde

Hvordan forbedre En Audi A3 sin gass kjørelengde


2010 Audi A3 er ansett som en ganske rimelig bil når det gjelder gass kjørelengde. EPA estimater Denne modellen er 21 miles per gallon i byen og 30 mpg på motorveier og 24 mpg på blandet kjøring. Hvis du eier en A3, er det fortsatt et par ting du kan gjøre for å sikre enda mer effektiv drivstofforbruk.

Bruksanvisning

1 Hold deg til fartsgrensen. Hvis du går over 60 mph, vil A3 bruker mer drivstoff.

2 Bruk cruise control på motorveien. Alle Audi A3-modeller er utstyrt med cruisekontrollfunksjonen. Det hjelper deg å opprettholde en jevn hastighet, noe som sparer på drivstoff forbruk som følge av konstant akselerasjon og retardasjon.

3 Bruk Audi A3 er spesialverktøy. Nyere modeller som A3 TDI har en spesiell Driver Information System for å hjelpe deg med å overvåke gass kjørelengde. Bilen har også to gjennomsnittlige drivstofføkonomi viser, sammen med en real-time MPG måler, for å informere deg om bilens drivstofforbruk. Kjør med real-time måler aktiv for å hjelpe deg med å utvikle mer effektive kjørevaner.

4 Slå klimaanlegget av når du ikke trenger det. Klimaanlegg legge ekstra belastning på motoren, forårsaker høyere drivstofforbruk.

5 Unngå å hale unødvendige tunge elementer i A3. Unødvendige belastninger skape mer drag på kjøretøyet, noe som gjør vondt gass kjørelengde.

6 Hold dekk fylt på riktig press for å øke gass kjørelengde. Se "Ressurser" for en link til anbefalte dekktrykk for alle Audi A3-modeller.

7 Bruk anbefalt type motorolje for din modell. De fleste Audi A3S bruke olje med en 5W-40 eller 5W-30 viskositet, men sjekk manualen for å være sikker. Bruk av feil oljekvalitet kan redusere drivstofforbruket med opp til to prosent.