Hvordan forbedre en 2001 Nissan Pathfinder gass kjørelengde

Hvordan forbedre en 2001 Nissan Pathfinder gass kjørelengde


Ifølge Fuel Economy, regjeringens nettsted for sporing av kjøretøy drivstoff kjørelengde, får 2001 Nissan Pathfinder ca 16 miles til hver gallon bensin. Når det gjelder drivstoff kjørelengde, er dette ganske lav i forhold til lignende nyere modeller og hybrid sport nyttekjøretøyer. Heldigvis finnes det ting du kan gjøre for å forbedre din Pathfinder samlede drivstofføkonomi for å få mest mulig kjørelengde fra hver tank med bensin du kjøper.

Bruksanvisning

1 Utfør regelmessig vedlikehold på Pathfinder, inkludert å gjøre rettidig reparasjoner, tune-ups og oljeskift. En dårlig kjøre motor bruker mer drivstoff for å gjøre den samme jobben som en skikkelig kjører en.

2 Oppgrader dekkene til lav rullemotstand dekk. Disse spesialdekk er anslått å øke drivstofføkonomi med opptil 2 prosent, ifølge Union of Concerned Scientists. Riktig dekkvedlikehold er også viktig. Feilaktig oppblåst, out-of-balanse og unaligned dekk kan skape mer drag på Nissan og tvinge motoren til å jobbe hardere.

3 Kjør mindre. Øk drivstofføkonomi ved å kombinere turer og avtaler slik at du bruker mindre tid på å reise. Jo mindre du har til å kjøre, jo lenger hver tank med bensin vil vare deg.

4 Unngå at din Pathfinder gå på tomgang i mer enn et par minutter. Tomgang bruker drivstoff og produserer utslipp som er skadelige for miljøet. Slå SUV av hvis du kommer til å bli sittende på en stund.

5 Kule din Pathfinder ved å rulle ned vinduene. En Nissan Pathfinder er en ganske stor SUV, og kjøle det krever ganske mye innsats fra din motor. Ved å slå av klimaanlegget, vil du redusere motor arbeidsmengde og spare drivstoff.