Hvordan forbedre Auto Paint Finish

Oksidering, maling forurensning, riper og dulling kan alle ødelegge bilen lakken, og er nesten umulig å unngå med mindre du la bilen stå parkert i garasjen. Du kan ikke være i stand til å bringe tilbake din lakken til god stand, men du kan forbedre utseendet ved å benytte de samme kommersielle produkter fagfolk gjøre. Tenkt å tilbringe tre eller flere timer å gjenopprette bilen lakken hvis det er i en dårlig eller neglisjert tilstand.

Bruksanvisning

1 Parkere bilen eller lastebil under et skyggefullt område mens vasking, detaljering og polering. Bilvoks bør aldri brukes på en varm overflate.

2 Rengjør bilen med varmt vann og en høyglanset bilvask løsning som Richard Hi Gloss Car Wash. Høyglanset bilvaske vaskemidler bidra til å gjenopprette glans og glans til bilens overflater. Rengjør bilen godt ved hjelp av en stor bil mitt, auto svamp eller mikrofiberklut og skyll grundig med vann. Vask to ganger, for best resultat.

3 Hånd tørke bilen ved hjelp av en kvalitet mykt pusseskinn før vannet har hatt en sjanse til å oppdage og tørr på overflaten av bilen. Undersøk finish for gamle vann flekker, overflate grus eller harde partikler fanget i bilen finish.

4 Kjøp en forbehandling produkt som en leire bar for bilen din hvis du lagt merke til noe maling forurensning. Clay barer er mildere enn polering forbindelser og brukes i forbindelse med en detaljering spray for å fjerne miljø slitasje, partikler og marring fra lakk.

5 Arbeid i områder som ikke er større enn 3 fot over. Spray detaljering spray over området du skal jobbe på. Squish leire bar i en flat sirkel og kjøre over den fuktede området i side-til-side bevegelser for å fjerne innebygde grus. Spray rikelig med detaljering spray som du jobber for å holde leire baren beveger seg jevnt. Elt leire for å eksponere rene områder på bar mens du arbeider.

6 Utfør en rask tåke over bilen med detaljering spray og tørk av med en ren klut for å fjerne eventuelle gjenværende leire eller swirl merker. Skyll bilen godt med rent vann og tørke helt med et pusseskinn klut.

7 Påfør en akryl forsegling finish til malingen med en myk og ren klut til kjøretøyet. La finish tørke grundig før voksing.

8 Bruk en skum søknad svamp til å bruke en liten mengde av kvalitet showet voks til bilen for å bedre finish. Du trenger ikke store mengder voks på bilen for å gjenopprette glans. Påfør frem og tilbake (ikke sirkel) bevegelser over hele bilen. Arbeid voksen inn i bilen før det er en fin dis. La det tørke (eller følg produsentens anvisninger).

9 Buff ut voksen med en bomull håndkle for å hente ut en myk glans. Bruk aldri håndklær som er vasket eller tørket med tøymykner.

Hint

  • Det tar ca 30 til 60 minutter på detaljer gjennomsnittlig bil med en leire bar.
  • Microfiber håndklær loer, og vil ikke forlate striper på bilens overflate.
  • Bruk et hurtig detaljering spray for å holde glansen fint mellom voksing.
  • Bruk av voks i en sirkulær bevegelse kan føre til en høyere sjanse for å skrape sirkulære flekker i lakken hvis et stykke grus blir fanget i applikatoren. Sirkulære riper er synlige fra 360 grader, mens lineære riper forårsaket under en back-og-tilbake-programmet er vanskeligere å se på lakken.