Hvordan forbedre 2003 Ford F250 V10 gass kjørelengde

Hvordan forbedre 2003 Ford F250 V10 gass kjørelengde


På 1990-tallet var en viktig tid for V-10 motorer, markerer en oppblomstring av en konfigurasjon som en gang hadde vært den eneste forsyn superbiler og utenlandske exotics. Ford Modular motor, som ble innført i 1991, har levd opp til sitt navn i spar ved å utvide fra en milquetoast 281 kubikk tomme V-8 hele veien til den dunkende 413 kubikk tomme Triton V-10. Mens utvilsomt kraftig og allsidig, er Triton ikke akkurat drivstofføkonomi Mesteren av sin familie, spesielt når lignet med den massive F-250 chassis. Likevel øker lastebilens road-thriftiness behøver ikke nødvendigvis bety å drepe sin morsom faktor.

Bruksanvisning

1 Installer en bak-mount twin-turbo system ved å kjøpe de universelle komponenter og fabrikasjon den hvile selv. Ja, og legger en turbo for å øke drivstoff kjørelengde kan virke litt bakover, men du vil se logikken i et øyeblikk. Selvfølgelig, fabrikkere en twin-turbo system er utenfor rammen av en 700 ord artikkelen, så hvis du ikke har tilstrekkelige fabrikasjon ferdigheter da verve tjenestene til noen som gjør. Start med en lav-boost turbo system konstruert for en 4,6-liters modulære Mustang og gjøre det passer ved å installere lenger turbo-til-motor VVS.

2 Installere den numerisk lavere bakakselen giring, i området fra ca. 2,2 til 2,25 til-en. Dette aksel gearing er nøkkelen til å holde den nylig-turbomotor i styringseffektivitet rekkevidde. Jo lavere gearing vil holde rpm ned samtidig som du kan modulere motorens nødvendig effekt ved å justere turbo boost. På denne måten, turbo fungere som en slags variabel forskyvningsmekanisme, som avgir bare så mye luft inn i motoren som det er behov for å opprettholde en gitt hastighet med en gitt belastning.

3 Installer et sett av kortere, tynnere dekk på foran og bak. F-250 kommer lager med 16 med 7 tommers felger og LT235 / 85R E-karakter dekk; gå for et sett av LT180 / 70-dekk for en 2,5-tommers fall i kjørehøyde. Velg et sett med dekk med en svært hard, lang iført gummiblanding for redusert rullemotstand og økt mpg. Hvis du har doble bakhjul, dump da og bruke et sett med singler. De kortere dekk vil numerisk øke den effektive sluttutvekslingen med om lag 17 prosent, som er en del av årsaken til den høyere gearing fra trinn 2.

4 Strip så mye vekt som mulig fra lastebilen. På 5600 pounds, er din lastebil aldri kommer til å bli en Lotus, men hvert pund du kan ta av vil redusere mengden av boost du trenger for å opprettholde ytelsen du leter etter. Du kan rippe 4WD aksel, overføre saken og kjører utstyr ut til å spare noen få pounds og redusere rullemotstand, men du vil angre med tynne dekk og 500-pluss hestekrefter turboladet Triton på trykk.

5 Forbedre lastebil aerodynamikk ved å installere et sett ytelsessenkefjærer, stivere støtdempere, en Tonneau cover og en hel plate "belly pan" for å dekke bunnen av bilens chassis. En luft dam montert under støtfangeren foran vil holde dra og lift-induserende luft ut fra under bilen, men du må installere en ventilert hette og fendere å evakuere motorvarme. Sluttresultatet vil være større drivstoffeffektivitet og stabilitet på riksveg hastigheter. F-250 leveres med 8,3 inches av bakkeklaring lager, så selv etter installasjonen av 2,5-tommers kortere dekk kan du likevel redusere det med om lag to inches og samtidig opprettholde en rimelig fire inches av bakkeklaring.

Hint

  • Følg denne oppskriften og motoren din vil ende opp med nesten tomgangskjøring - 1300 rpm eller så - på 60 mph. Hold 31-tommers høye dekk og slippe suspensjon med ytterligere 2,5 inches å kompensere og du vil ende opp med å gjennomgå sammen på rundt 1050 rpm. Uten turboer, vil motoren ikke har nær nok dreiemoment til å opprettholde 60 mph. Det er der boost justering vil lønne seg, siden du aldri trenger å brenne mer drivstoff enn du trenger for å opprettholde hastigheten.