Hvordan fjerner jeg Etsing forårsaket av gummi tak Kritting?

Hvordan fjerner jeg Etsing forårsaket av gummi tak Kritting?


Siden 1980-tallet, en sterk, fleksibel, gummi taktekking materiale for rekreasjonskjøretøy (RVs) kalt etylen propylen dien monomer (EPDM) har vært populært, siden det er mer økonomisk enn aluminium tak tidligere brukt. Som EPDM gummi tak aldre din RV, begynner det å "kritt" fra sink, titandioksid, og andre fyllstoffer som brukes til å lage gummi hvitt. Selv om denne kritting prosessen skjer naturlig, kan kalkholdig rest forlate hvite striper kjører ned bilen etter regn. Det kan føre til etsing eller oksidasjon på rv tak. Du kan fjerne denne oksidasjon ved hjelp av rekvisita du kanskje allerede har.

Bruksanvisning

1 Klatre opp på taket av campingvogn ved hjelp av en stige. Ta med en kost eller en slange opp med deg. Bruk kost til å feie av løst smuss fra RV gummi tak. Skyll taket med en slange som et alternativ til feiende før du gjør noen rengjøring, slik at du skyller av hele rv. Ellers vil hvitt kritt og rusk holde seg til ytterkledning.

2 Klatre tilbake opp på taket etter at taket har tørket. Bære opp en bøtte fylt halvveis med vann, en myk pensel, svamp mopp, og et mildt vaskemiddel. En 5-gallon bøtte fylt halvveis med vann veier 24 lbs, som er lettere å bære enn en full bøtte.

3 Klem vaskemiddel på takflaten og bruke myk børste eller svamp mopp for å rydde opp i skitt, kritt, og oksidasjon eller etsing. Ikke skrubb oksidasjon overdrevet. Leaving noen av oksidert materiale på gummi taket vil bidra til å hindre oksidering av gummi under. Fokuserer hovedsakelig på å fjerne oppbygging av kalk som forårsaker hvite striper.

4 Vri moppen i bøtte og tørke opp overflødig rest med et håndkle for å holde den fra å kjøre ned sidene av rv. Rengjør en 3 til 4 fot seksjon av gangen. Endre skyllevann i bøtte om nødvendig.

Hint

  • Vask gummi tak rv to ganger hvert år, og forhindre at taket rengjort for støv og striper etter rengjøring ved hjelp av en kommersiell gummi tak behandling. (Se Referanse 2)
  • Bruk en kommersiell protectant på gummi taket en gang i året for å gjøre rengjøring uanstrengt i fremtiden, og for å unngå flekker. På andre tider av året, behandle bare den delen av taket med protectant som du kan se fra bakken for å spare penger. (Se Referanse 2)
  • Bruk aldri rengjøringsmidler som inneholder sterke slipemidler, sitronbasert eller petroleumsløsemidler på EPDM gummi tak. Disse rengjøringsmidler kan føre til permanent skade på gummi tak og kan gjøre garantien ugyldig.