Hvordan fjerner jeg en Safari Dørtablå?

Du må fjerne den indre trim panel fra din GMC Safari van hvis du har å jobbe med noen av komponentene inne i døren, slik som låser eller låsen. Hvis dørpanelet er brutt, bør du fjerne og erstatte det. Det er noen små forskjeller i hvordan å fjerne panelet på en front, side eller bakdør av van. Inngangsdøren er litt mer komplisert på grunn av de ekstra brytere og enheter den inneholder.

Bruksanvisning

Inngangsdør

1 Koble Safari negative batterikabelen og løsne klemmemutteren med en fastnøkkel hvis du har en modell som bruker strøm vinduer og / eller låser.

2 Koble manuell vindussveiv fra dørpanelet hvis en er utstyrt med enten en hekta verktøy (for å ta tak i klippet) eller en fille (å gni bak håndtaket og frigjøre klippet).

3 Skru de to skruene i bunnen av døren armlene med en skrutrekker. Sving armlenet oppover og ta det fra panelet.

4 Lirk av, sving nedover og fjern trim dekselet som skjuler festemutterne til døren speilet.

5 Lirk ut trim caps som dekker de to festeboltene på håndtak. Fjern boltene med en skiftenøkkel før du fjerner håndtaket, skyv og fjern trim dekning for døren låsen.

6 Skru monteringsplate for tilbehøret brytere, deretter koble de elektriske kontakter for bryterne. Koble fra og fjern høflighet lampen hvis det er installert.

7 Lirk dørpanelet av sine innstikks festene ved hjelp av en trim pinne, flat skrutrekker eller tilsvarende, arbeider verktøyet rundt kantene av panelet. Løft opp panelet og lirke den av portens øvre kanten på vinduet segl.

Bak / Side Door

8 Skru av dørhåndtaket dekning hvis du tar av side dørpanelet.

9 Fjern døren panel festeskruer og lirke panelet av langs ytterkanten med flat verktøy.

10 Senk garnityr panelet for å fjerne det fra en bakdør panel. På sidedøren, lirke garnityr molding av panelet.

11 Løft panelet av døren.