Hvordan fjerner jeg en Frontlys Lens på en Mercedes 300E?

Frontlyktene er en viktig del av alle kjøretøy eller motorsykkel på veien. Lære å reparere og erstatte frontlyktene selv vil spare deg for mye tid og penger i stedet for å ta bilen til en profesjonell. Fjerne frontlys linse fra din Mercedes 300E bør ta mindre enn en halv time.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret, og sikre den. Se bak frontlys du jobber med og finne plastklemme bak blinklys. Skyv dette klippet fremover, fjerne blinklys og legg den til side.

2 Ta av tankpanelet plassert rett under frontlys forsamlingen ved å fjerne de to skruene som holder den på plass med en skrutrekker. Sett disse skruene til side.

3 Finn den svarte plast filler panel koblet til frontlys forsamlingen, og fjern skruene som holder den på plass. Det vil være to bolter på øvre del og en eller to på bunnen (mest sannsynlig bolter 8 mm) avhengig av året av Mercedes 300E du arbeider med. Plasser disse til side.

4 Koble fra ledningskontakter på baksiden av frontlys forsamlingen. Fjern frontlys forsamlingen og forsiktig sette den ned.

5 Finn plast klipp som holder frontlys linsen på plass. Push disse klippene opp forsiktig med fingrene og ta ut frontlys linsen.