Hvordan fjerne lukten av Transmission Fluid

Hvordan fjerne lukten av Transmission Fluid


Overføring væske er en kraftig stoff, og alle som noen gang har fått det på seg klærne vet at det er i stand til både flekker og gjennomsyrer alt den berører med en sterk, ubehagelig lukt. For de som arbeider på sine egne biler, men få overføring væske på klærne er ganske vanlig. Fjerne lukten av overføring væske fra klærne kan virke umulig, men det finnes måter at man kan bidra til å lindre lukten ved hjelp av vanlige husholdningsartikler.

Bruksanvisning

1 Ta klesplagg av, være forsiktig med å spre eller blotch overføring væske flekken. Legge klær på et flatt underlag med flekken vendt opp.

2 Ta en håndfull av talkum og spre den over flekken. Pat pulveret på flekken med en liten mengde press og la sitte over natten. Den talkum vil spille en nøkkelrolle i å absorbere lukt forårsaket av flekken.

3 Børst pulveret av, ta vare å også fjerne buildup eller rester under. Ved hjelp av en kraftig oppvaskmiddel, hånd vaske plagget. Pass på at du legger press på selve flekken selv.

4 Ta en liten mengde rensevæske til flekken hvis det fremdeles er til stede. Merk at dette vil bleke klær av sin farge uansett hvor kontakten er gjort; det vil imidlertid også eliminere en skjemmende flekker, og vil bidra til å bryte ned overføring væske, slik at lukt forsvinner.

Hint

  • Hvis klesplagg er ikke egnet for vask, kan du ha det renses. Vær imidlertid oppmerksom på at tørr rengjøring er ikke ansett for å være en effektiv måte å fjerne flekker.
  • Begynne å jobbe for å fjerne flekken på klærne så snart som mulig, da det vil sette opp hvis det er lov å sitte uforstyrret for lenge en periode.
  • Overføring væske er giftig. Unngå å få det på hendene eller huden hele tiden.