Hvordan finner jeg ut min TomTom Model?

Hvordan finner jeg ut min TomTom Model?


Hvis du ønsker å oppgradere firmware på din TomTom GPS-enhet, laste ned nye kart for det, eller bare ønsker å vite de tekniske spesifikasjonene og filtyper som støttes, må du først finne sin modell. TomTom GPS-enheten har et serienummer trykt på esken og på selve enheten som du kan bruke på den offisielle TomTom-nettsiden for å finne den modellen. Merk at du må gjennomføre en andre søk for å finne de tekniske spesifikasjonene på enheten. Du kan finne serienummeret i forsikringsøyemed selv om du har mistet GPS-enheten og esken.

Finne serienummeret på din TomTom

I de fleste tilfeller er serienummeret trykt på en liten etikett på undersiden av enheten, ved siden av eller under strekkoden. Hvis du ikke finner serienummeret, fjern baksiden eller under dekselet for å finne etiketten. Serienummeret er vanligvis innledes med "S / N :," "C. No:" eller "C_No".. Hvis du har mistet enheten, kan du få serienummeret hvis du tidligere koblet GPS til datamaskinen minst én gang ved hjelp av støtteapplikasjonen for MyTomTom. Åpne Filutforsker og naviger til "C: \ Users \ Your_User_Name \ AppData \ Local \ TomTom \ HOME3" -mappen. Dobbeltklikk på "prefs.ini" i Notepad eller WordPad og finn deretter "Muid =" -feltet. Den Muid verdi er serienummeret til den siste TomTom-enheten er koblet til PCen. Hvis du har registrert din GPS-enhet, må du kontakte TomTom kundeservice og be om serienummeret.

Bestemme TomTom Modell

Åpne "Hvilken TomTom-enhet har jeg?" side (link i Resources) og skriv de to første bokstavene i serienummeret i feltet. Klikk "Søk" for å vise modellen. Resultatet gir ikke noen tekniske spesifikasjoner eller funksjoner, så bruk søkefeltet til høyre for å finne mer informasjon om modellen.