Hvordan finner jeg street legal motoriserte scootere?

Hvordan finner jeg street legal motoriserte scootere?


Kjøpe en scooter kan være litt som en skattejakt, men det kan også resultere i noen juridiske problemer. En smart kjøper kjøper en scooter å vite så mye av sin historie som mulig før levere over noen kontanter. Et par triks av handelen nedenfor kan spare mye heartache senere.

Bruksanvisning

Kjøpe en juridisk Scooter

1 Få en kopi av statens Department of Motor Vehicles forskrift om tillatte to-hjuls kjøretøy på veier og motorveier i staten. Last ned eller skrive ut informasjon fra tilsynets nettsted hvis det er tilgjengelig. Se etter bestemte regler på minimum motorstørrelse en scooter må ha for å være lovlig ridd på lokale gater og motorveier.

2 Skaff telefonnummer eller nettsiden til din lokale statlige avdeling av motorvogner og ha den tilgjengelig. Gjennomgå avis hemmelig, motorsykkel magasiner eller Internet oppslaget nettsteder for scootere for salg i ditt område som oppfyller minimums ønsket motorspesifikasjoner. Se på medfølgende bilder og annonse detaljer for å finne ut om scooteren har registrering og en lisens plate.

3 Ring selger og spør om scooteren er tittelen og registrert. Spør selgeren å gi registreringsnummeret og kjøretøyet identifikasjonsnummer på scooter kroppen hvis mulig. Ring den lokale avdelingen av motorvogner kontor med informasjon og be om en gratis søk i databasen. Unngå scooteren dersom personellet fortelle deg ingen data vises eller, enda verre, at bøter er owed for sen registrering.

4 Besøk selgeren dersom scooteren sjekker ut med motorkjøretøy avdeling. Kontroller at registreringsskilter og kjøretøy identifikasjonsnumre til telefonen som samsvarer med de på selve scooter for salg. Bekreft at en lisens plate med dagens kjøretøy tags er vedlagt. Be om å se kjøretøyets registreringsnummer og tittel for verifisering. Undersøke dokumenter fra selgeren til å sørge for at de er aktuelle og matche bilens oppgitt.

5 Skaff selve tittelen dokumentet og nåværende registreringspapirer når du kjøper scooter. Også få en regning for salg ved hjelp av statens standard kjøretøy salg dokumentet hvis det er tilgjengelig. Last scooteren på tilhengeren og ta det med hjem. Deretter kan du besøke din lokale avdeling av motorvogner og med dokumentasjon sluttføre overføringen av tittelen og registrering over til ditt navn og adresse. Betale de nødvendige avgifter for den nye registreringen.

Hint

  • Kontroll med din lokale avdeling av motorvogner kan bekrefte at scooter selger virkelig er den rettmessige eieren av kjøretøyet, og det kan også gi deg en idé om registrering kostnader på forhånd, før du har forpliktet seg til å kjøpe scooter i spørsmålet.
  • Se opp for scooter-selgere som sier en scooter er tittelen, men er ikke registrert i det siste. Dette betyr vanligvis at scooteren har alt fra $ 100 til $ 400 i slutten av straffer forbundet med ubetalte registreringsavgift, som vil være grunn til scooter faller av bøkene (vanligvis etter sju år). En ny kjøper vil bli sittende fast med avgifter prøver å re-registrere kjøpt scooter i hans navn.