Hvordan finner jeg en ledningsnettet for en 1964 Ford F-250?

Vær det betyr å holde 1964 Ford F-250 på veien eller gjenopprette den til sin fordums prakt, sjåførene har flere alternativer når du forsøker å finne deler som et ledningsnett. Det inkluderer alt fra en fabrikk sele fra en faktisk 1964-modell, eller dra nytte av nyere seletøy med oppgraderte materialer.

Bruksanvisning

1 Kontakt en Ford-forhandler for å se om de har noen ny-gamle lager ledningsnett for en 1964 Ford F-250. I dette tilfelle ny-gamle lager betyr selen ble gjort i 1964, men ble aldri installeres i en F-250. Den delen vil sannsynligvis være dyrt fordi det er originalt utstyr i utmerket tilstand.

2 Kontakt lokale Skraphandlere som spesialiserer seg på vintage og antikke biler. Ofte er det mulig å berge et ledningsnett fra en 1964 Ford F-150. I dette tilfelle sikrer ledningene og isolasjon er i god stand. En ødelagt ledning eller defekt isolasjon kan føre til at selen for å svikte En ekstra sted å finne en brukt sele er en swap møtes eller et loppemarked.

3 Bestill en reproduksjon ledningsnettet fra et selskap som Lectric begrenset, Painless Wiring eller Narragansettr Reproduksjoner. Disse skiller seg fra ny-gamle lager fordi de ikke var tilgjengelig på 1964 Ford F-250s, men de er bedre enn brukte sele på grunn av sin høyere kvalitet. Dette er vanligvis den mest kostnadseffektive og sikreste alternativet.