Hvordan finne Vinterdekk

Hvordan finne Vinterdekk


Regioner med tung snø, is og slaps er spesielt utsatt for de farer som kommer med vintervær hvis kjøretøyet ikke er skikkelig forberedt. Noen av de viktigste tingene å finne før farlig vintervær streiker er vinterdekk. Disse dekkene er også kjent som vinterdekk, og de er veldig viktig når du kjører gjennom snø, is og slaps. Vinterdekk er laget med gummi som ikke blir for stiv i iskaldt vær, og de legger til et element av sikkerhet ved å ha slitebane som graver i snø og is i stedet for glir over glatte veier. Men vinterdekk er ikke trygt å brukes året rundt, fordi de gir mindre trekkraft på tørre overflater og slites ut mye raskere enn andre dekk.

Bruksanvisning

1 Forskning det du leter etter. Før du begynner å lete etter vinterdekk til bilen din, forstå nøyaktig hva du trenger for å finne. Start med å få din dekkdimensjon. Dette er serien av tall og bokstaver på sideveggen av dekket. Du finner den på din nåværende dekk eller i brukerhåndboken. Vinterdekk har et fjell eller snøfnugg symbol på sideveggen.

2 Bli kjent med de store aktørene. Ulike merker tilbyr vinterdekk, som Bridgestone, Goodyear og Michelin. Disse merkene er lett tilgjengelig på de fleste områder. Mer obskure merker som Yokohama, enten ikke har vinterdekk eller er vanskeligere å finne i de fleste regioner.

3 Kjøp nye vinterdekk. Når det gjelder å kjøpe vinterdekk, er det ikke en god idé å kjøpe brukt. Disse dekkene kan slites ut raskt, særlig i tøffe værforhold, og hvis du vil ha dem til å vare hele vinteren, bør de være nye når du setter dem på bilen din.

4 Sjekk med dekk butikker og bilverksteder i ditt område før vinterværet starter. Innen den første snøstorm treff, bør du allerede har vinterdekk montert på bilen. Vinterdekk kan vanligvis kjøpes fra steder som selger dekk eller servicebiler. Store utsalgssteder som har auto avdelinger, som Sears eller Walmart, kan også selge vinterdekk.