Hvordan finne Torque Converter Solenoid Plug Plassering på en '95 Cavalier

I 1982 Chevrolet divisjon av General Motors introduserte Cavalier, basert på GMs "J-Body" plattform. 1995 Cavalier markerer begynnelsen på modellens tredje generasjon, takket være en komplett kropp stil endring, redesignet interiør og uthvilt motor-utvalg. Kjøretøy som har et tre eller fire-trinns automatisk girkasse benytte en momentomformer som overfører kraften fra motoren til drivverkets inngående aksel på forhåndsbestemte turtall. Når kjøretøyet jevnt cruise ved en viss hastighet, slår momentomformer solenoid overføring inn i "Overdrive", noe som åpner for bedre drivstofføkonomi.

Bruksanvisning

1 Slå av motoren og plasser bilens overføring i "Park". Hvis det aktuelle kjøretøyet har en manuell girkasse, plasserer girkasse velgeren i første gir og sett på parkeringsbremsen.

2 Åpne bilens panser og finn transmisjonshuset. Transmisjonshuset kobler mellom førersiden del av motorens nedre halvdel og de fremre drivaksler.

3 Undersøke den øvre del av transmisjonshuset og lokalisere den elektriske forbindelse for momentomformeren solenoid. Den elektriske pluggen ligger rett ovenfor to små kjølelinjer og har en blå utvendig og rund form.