Hvordan Finne termostat på en 2003 Blazer

Hvordan Finne termostat på en 2003 Blazer


Termostaten på 2003 4,3-liters motoren på Chevy Blazer er dekket opp av andre komponenter, men ikke vanskelig å finne. Å måtte erstatte det vil kreve fjerning av andre komponenter. Termostaten jobb er å blokkere flyten av kjølevæske til radiatoren til motoren har tilstrekkelig varme opp. Termostaten har en intern ventil som er utformet for å åpne når motoren er varmet opp, og dermed gir flyten av kjølevann gjennom radiatoren og grunnvannsspeilet på bilen for å hjelpe væskekjølte motoren ikke overopphetes.

Bruksanvisning

1 Åpne primære panseret utløseren fra innsiden av 2003 Chevy Blazer (plassert på førersiden venstre sparkeplate).

2 Slipp sekundære panseret utløseren ligger fra under midten av hetten ved å løfte den opp med en finger og deretter åpne panseret.

3 Trekk propellen stang ut av holderen (plassert foran radiator ramme) og sette kroken på tuppen av stangen i sporet på førersiden Understellet på panseret for å støtte den.

4 Lokalisere den øvre radiatorslange som kommer ut av halsen på førersiden av radiatoren.

5 Følg slangen som det svinger rundt og under luftboksen på førersiden av motorrommet. Det brytes deretter rundt servostyring fyll og peilepinnen reservoar (indikert med ordene "servostyring" på påfyllingslokket) og bak klimaanlegg kondensator (integrert med stasjonen remskive system foran kondensator).

6 Fortsett å følge radiatorslangen når den blir synlig igjen på baksiden av air condition kondensatoren og klemmer til en liten vinklet stålrør. Dette røret er rett foran spjeldhus dekslet og til høyre for dynamoen (også integrert på stasjonen remskive system på passasjersiden i motorrommet).

7 Følge stålrøret ned til motorblokken, hvor en stor diamant- formet flens er boltet til motorblokken. Termostaten er plassert under flensen av stålrør. For å fjerne det krever å fjerne den øvre radiator slangen fra stålrøret nær klimaanlegg kondensator og fjerne braketten og mindre varmeapparatet slangen fra braketten på flensen. Dette ville tillate boltene fra flensen av stålrøret for å få tilgang til termostaten.