Hvordan finne Snøscooter stier med en Magellan i Lake George, New York

Hvordan finne Snøscooter stier med en Magellan i Lake George, New York


I områder som får mye snø i vintermånedene, mange bruker snøscooter for å komme seg rundt; de også finne dem morsomme å kjøre som en hobby. Det er mange stier som er dedikert til snøscootere og andre off-road kjøretøyer. Hvis du er ute etter stier i Lake George, New York, region, kan du kjøpe kart for å legge til din Magellan GPS for å hjelpe deg med å finne de beste stedene å ri på snøscooter.

Bruksanvisning

1 Bruk Internett til å laste ned et kart som inneholder den informasjonen du ønsker å legge til din Magellan GPS. Ett nettsted som fokuserer på snøscooter trail kart er redpinemapping.com. Her kan du laste ned et kart som viser snøscooterløyper for ulike stater, inkludert New York. Kjøpe kartet du vil, og du kan enten laste det ned direkte til datamaskinen, eller få det sendt til deg på en CD eller minnekortet.

2 Koble GPS til datamaskinen når du har mottatt filen. Hvis du har det på et minnekort, kan du sette det inn i minnekortsporet på GPS for å trekke opp kartet automatisk. Hvis det har blitt lastet ned til datamaskinen eller er på en CD, trekke opp GPS innholdet manager og flytte filen til "Maps" fil som ligger på din Magellan minne.

3 Slå på Magellan GPS og finn mappen hvor på kartet du har lagt reddes. Trykk på ikonet for kartet, og det vil trekke det opp, og viser deg ikke bare hvor du er, men hvor nærmeste snøscooterløyper ligger. Du kan også se gjennom kartet til å finne stier i Lake George området eller hvor du har planer om å sykle i New York.