Hvordan finne skjulte skatter av GPS

Søker etter moderne skatte ikke innebære følgende et kart med en X til et skjult skuddpremie, men snarere et populært tidsfordriv som involverer bærbare GPS-enheter. Geocaching innebærer å bruke din håndholdte GPS-enhet eller en telefon med innebygd GPS evner til å forsøke å finne en cache, som ofte er en liten beholder. Geocacher er skjult over hele verden, og du kan selv spore alle bufferen finner på nettet som en del av den større geocache samfunnet.

Bruksanvisning

1 Besøk GeoCaching.com, og logge inn eller opprette en ny konto med koblingene i øvre høyre del av skjermen.

2 Klikk "Hide & Seek Cache" fra menyen til venstre.

3 Skriv inn postnummeret vil du være å søke inn i boksen og sende inn søk for å finne cacher i området.

4 Velg en cache fra søkeresultatene, og klikk på "Sjekk Koordinater" alternativet.

5 Legg koordinatene til din GPS som et veipunkt. Den nøyaktige metoden for dette vil variere basert på GPS-enheten. Gjenta om ønskelig for ytterligere cacher hvis du ønsker å søke etter mer enn en cache.

6 Følg retningspilen på din GPS til plasseringen av cache.

7 Finn den nøyaktige plasseringen av cache når du kommer til området, som de fleste GPS-enheter vil være nøyaktig til ca 50 fot, noe som betyr at det ikke kan føre deg direkte til cache, snarere til den generelle nærheten.

8 Legg til ditt navn på loggboken i bufferen en gang plassert, og plassere smykke, mens du fjerner smykke etter tidligere jegere, om ønskelig.