Hvordan finne serienummeret på radioen i en 2000 Honda Civic

Hvordan finne serienummeret på radioen i en 2000 Honda Civic


2000 Honda Civic ble produsert i CX, DX, LX, EX, HX, SI og VP-modeller. Eierne hadde også muligheten til hvorvidt de ønsket en sedan, en kupé, eller en kombi for 2000 Civic. Motorene i Civic var 1,6, 1,6 V-tec og 1,6 naturgass serien. Finne serienummeret for radio i 2000 Civic er en litt vanskelig oppgave. De verktøyene som trengs for dette prosjektet ligger på en auto deler butikken og mest generelle forhandlere.

Bruksanvisning

1 Fjern de to skruene som holder stereo konsollen trim plate på plass. Bruk en stjerneskrutrekker eller 1/4-tommers skralle, socket og 3-tommers forlengelse for å fjerne skruene.

2 Plasser en liten eller mellomstor flat skrutrekker mellom stereo konsollen plate og dashbordet. Forsiktig lirke ansiktet plate bort fra dashbordet før du har fjernet frontplaten helt.

3 Fjern de fire monteringsbolter for stereo, med en 1/4-tommers skralle og socket, med en 3-tommers forlengelse for enkel rotasjon.

4 Skyv stereo ut av stereo monteringsbraketten. Serienummeret for 2000 Honda Civic radio vil bli plassert på et klistremerke på toppen av enheten.

Hint

  • Hvis musikken i bilen begynner å høres uklar eller spraking når du skrur volumet høyt opp, prøve å erstatte høyttalerne med kvalitet førsteklasses høyttalere fra en elektronikk forhandler. Mange ettermarkedet stereohøyttalere er bygd for ytelse, så lydkvaliteten i ettermarkedet versus fabrikk høyttalerne kommer til å bli mye større.
  • Før du installerer stereoanlegget i braketten, dobbelt sjekke baksiden av radioen for å være sikker på at du ikke tilfeldigvis trekke ut eventuelle ledningskontakter. Antennekontakten til radioen er den enkleste å trekke ut. Unnlatelse av å sjekke tilkoblingene før reinstallere kan føre til mye mer arbeid som du er nødt til å ta hele konsollen fra hverandre og radioen ut for andre gang.