Hvordan finne Paint Kode for en 1994 Chevy Cavalier

Hvordan finne Paint Kode for en 1994 Chevy Cavalier


En Chevrolet spesifikke maling kode er vanligvis plassert på en sølv og svart deler lablel. Et eksempel på malingen kode ville være: "BC / CC U 334D" det er mellomrom mellom "CC" og "U." Denne spesielle maling koden forteller deg at Cavalier er en solid farge, og koden for at fargen er "334D". Bokstavene i koden for grunning (BC), klarlakk (CC) og den øvre farge (U). To-tonet kjøretøy ville ha en ekstra "lavere" farge. Beskrivelsen av "øvre" og "nedre" korresponderer med der malingen er plassert på kjøretøyet.

Bruksanvisning

1 Start med førersiden dør. Åpne den, og ser langs dørkarmen, og alle andre områder rundt døren. Det er ingen standardisert plassering området. Så, for dette trinnet og andre, må du starte på ett sted og deretter se i det generelle området rundt det punktet.

2 Se på sikringsboksen på førersiden. Det kan være over eller under den.

3 Klatre inn i førersetet og se bak solskjermene, i midtkonsollen og i hanskerommet.

4 Avslutt Cavalier vist alle andre dørstokker og innlegg.

5 Se bak setene. Dette kan være innenfor de posene under seter og andre steder. Sjekk også baksiden av midtkonsollen, både innenfor sin avdeling, lokket av rommet, eller hvor baksiden av konsollen sitter mellom fører og navigatør setet.

6 Pop stammen og ser på undersiden av koffertlokket. Sjekk også de områdene hvor baklys tilkoblinger er, og se på rommet som inneholder reservedekket.

7 Pop foran panseret på Cavalier og se på undersiden. Sjekk områdene rundt motoren også. Det er ikke sannsynlig å bli sittende fast til noen av motordeler, så se deg rundt på sidene av motorrommet. Lukk hetten.

8 Når du finner koden, skriv det ned. Hvis koden var vanskelig å finne, bør du skrive det på innsiden av omslaget av brukerhåndboken.

Hint

  • Hvis du fortsatt ikke finner malingen koden, kan det være lurt å konsultere noen elektroniske ressurser. I verste fall kan det være nødvendig å drive Cavalier til en Chevrolet forhandler og få dem gi informasjon.