Hvordan finne off-lease kjøretøy

Off-lease biler (de som har leieavtaler er utløpt) er ønskelig brukte biler. De kan være så gammel som fem år, men vanligvis er ett til tre år gammel. Deres kjørelengde er ofte lavt til moderat, og de er vanligvis i god stand. Også, de er ofte fortsatt under garanti. Hvis du er i markedet for å kjøpe, er det flere steder å lete etter off-lease biler.

Bruksanvisning

1 Sjekk ny-bilforhandlere. De selger brukte biler også. Når noen ønsker å lease en ny bil, de får det på nye kjøretøy forhandler. At forhandler kan kjøpe den gamle, nå off-lease bilen, inspisere og sertifisere det som å være i god stand, og deretter selge den.

2 Be for off-lease biler på brukt-bilforhandlere. Tråkke bilforhandlere ofte kjøpe inventar på auksjoner, som er der leasingselskapene ofte sende off-lease biler. Noen brukt-bilforhandlere annonsere at de er spesialister på off-lease biler.

3 Kjøpe på en auksjon, men vær forsiktig. Du vil ikke få lov til å delta på et engros forhandlere 'auksjon. Bare forhandlere kan tilfalle den. Auksjonene du kan delta er detaljhandel auksjoner som selger biler fra mange kilder, og noen av disse kjøretøyene er i grov form. Du vil også måtte betale en premie, vanligvis en prosentandel av kjøpesummen, i tillegg til kjøpesummen. Sørg for å spørre hvordan du vil få tittelen til kjøretøyet. Kjøper beware.

4 Kjøpe på nettet. Mange nettsteder har spesialisert seg på salg av off-lease biler. Les deres avtaler og annen informasjon nøye. Hvordan vil du få tittelen? Hvordan vil bilen bli levert til deg? Er tilstanden garantert? Er det en måte å forhåndsvise bilen?

5 Kjøp gjennom et nettsted som poster biler som ikke er helt off-lease ennå, men vil bli snart. Disse kjøretøyene er postet av folk som ønsker å komme ut av en leieavtale, og vil la deg ta over utbetalinger. Noen ganger vil de selv betale deg et insentiv til å gjøre det. Du må være godkjent av leasingselskapet å gjøre dette, men når alle betalinger er gjort, kan du kjøpe det direkte direkte fra leasingselskapet på samme måte som enhver annen person som har leid en bil. Som ovenfor, gjøre lekser: stille spørsmål.