Hvordan finne hvor en Cell Phone Call kom fra

Hvordan finne hvor en Cell Phone Call kom fra


Du kan få en samtale her og der fra en person du ikke kjenner eller ikke kjenner. Du kan også motta samtaler fra en selger eller annen virksomhet gjentatte ganger og ønsker å bekrefte hvem det er. Flere metoder tillate sporing av mobiltelefon samtaler og adresser på nettet --- noen andre kreve av abonnement eller per søk. Du kan enkelt søke etter informasjon på mobiltelefonen tall og detaljer ved å ha mobiltelefonnummer hendig.

Bruksanvisning

Free Directory Search

1 Åpne nettleseren og gå til en populær mobiltelefon katalog nettsted. Mange mobiltelefon katalog nettsteder er tilgjengelig gratis for alle å søke alle over hele verden (se referanser).

2 Finn mobilen søkefeltet. Skriv inn mobiltelefonnummeret du vil spore og spore. Klikk "Søk" eller "Enter" for å fullføre søket på mobiltelefonen.

3 Tillat nettstedet for å fullføre søket og ikke surfe andre steder mens den søker. Resultatene vil vises i øyeblikk på gratis katalog nettsted med informasjon om mobiltelefonen --- inkludert adresse, hvis mulig.

Betalt Cell Phone Look-up

4 Bla til en populær, bekreftet betalt mobiltelefon reverse look-up (se referanser).

5 Bli med på nettsiden og skriv inn betalingsinformasjon hvis det er nødvendig for å aktivere din evne til å bruke nettstedets søkefunksjoner.

6 Søk på nettsiden og skriv inn mobilnummeret du ønsker å spore. La nettsted for å fullføre sitt søk gjennom sin database. Ikke bla annet sted i løpet av dette søket, da det kan forstyrre den. Din mobiltelefon Resultatene vises når søket er ferdig. Hver mobiltelefon look-up service tilbyr forskjellige funksjoner og ser opp spesifikk informasjon --- så pass på å lese nettstedets vilkår for å kontrollere at adressen til mobiltelefon vil bli funnet ved søk.