Hvordan finne god snø DekkVinterkjøring kan være skremmende og farlig. God kvalitet vinterdekk kan hjelpe deg å opprettholde kontrollen over bilen på glatt føre og unngå potensielt farlige ulykker. Lære å finne gode vinterdekk er avgjørende for de lange måneder med vinterkjøring. Installer høy kvalitet vinterdekk på bilen din for å gjøre kjøringen under dårlige forhold i løpet av vinteren så trygg som mulig.

Bruksanvisning

1 Sjekk eierens manual for informasjon om dekktyper og størrelser som passer din bil.

2 Finn ut om du trenger piggdekk vinterdekk. Piggdekk vinterdekk er innebygd med små pigger som er ideelle for kjøring på ekstremt glatt eller isete veier. Hvis du ikke kjører i disse ekstreme forholdene, så piggdekk er sannsynligvis ikke nødvendig. Ta kontakt med en klarert mekaniker hvis du er usikker på om bilen skulle ha piggdekk. Også sjekke med din lokale avdeling av Motor Vehicles for å se om de er lovlig - piggfrie vinterdekk er forbudt i enkelte områder.

3 Velg smale vinterdekk, som har bedre grep på snødekte veier enn brede dekk. Å ha smale dekk også redusere sjansene for å bli sittende fast i en snø bank.

4 Besøk en rekke dekkforhandlere. Kunnskapsrik dekk selger kan snakke til de fordeler og ulemper ved ulike modeller for vinterdekk for ditt område - ikke alle vinterdekk er riktig for hver region. Besøker flere forhandlere vil sikre at du får de beste kvalitet dekk for pengene.

Hint

  • Ikke bland ulike typer vinterdekk. Vinterdekk fungerer best når de er alle like.
  • Sjekk annonser fra forhandlere for gode kjøp, men ikke handle på pris alene. Høyere kvalitet dekk har en tendens til å være dyrere, men er mer effektive for kjøring i snø.