Hvordan finne et innkommende anrop til My House

Hvordan finne et innkommende anrop til My House


Mange situasjoner kan kreve at du sjekke ditt hjem telefonen innkommende anrop. Kanskje du glemte å skrive ned et viktig telefonnummer, eller du har en irriterende prank ringer våkner du opp på alle timer på natten. Mange har innringer-ID, som er den beste måten å se hvem som ringer deg, men det finnes andre metoder for å sjekke innkommende samtaler til huset ditt. For eksempel detaljert fakturering fra leverandøren hjelper deg å se innringere som blokkerer sine tall ved hjelp av * 67-metoden.

Bruksanvisning

1 Bla gjennom din anrops-ID for å se innkommende anrop. Dette er nyttig hvis du har en viss idé om dato og klokkeslett som du mottok samtalen. De fleste som ringer ID-enheter vil gi deg den første og siste navnet på den som ringer, sammen med telefonnummeret og tid / dato informasjon.

2 Tast * 69 hvis du ikke har nummervisning. Dette vil gi deg informasjon om den siste innkommende anrop til huset ditt. Avhengig av hva slags telefon tjenesten du har, kan du ringer dette nummeret medføre en liten avgift. Dessuten vil noen telefonselskaper gi deg telefonnummeret og spør deg om du ønsker å være tilkoblet, mens andre rett og slett ringe tilbake den siste innringeren uten å røpe noe kontaktinformasjon.

3 Spør tjenesteleverandøren for detaljert fakturering. Det er vanligvis et gebyr for denne tjenesten, men det er nyttig når du trenger å se hvem som ringer ditt hus. Detaljert fakturering viser både utgående og innkommende anrop, og omfatter telefonnummer, tid og dato for hver samtale.

Hint

  • Gjør en omvendt look-up for å finne navnet på personen, ved hjelp WhitePages.com eller Spokeo.com.
  • Forskning virksomheten telefonnumre ved hjelp av søkemotorer som Google.com, Yahoo.com eller Bing.com.