Hvordan finne en stjålet iPhone

Hvordan finne en stjålet iPhone


Mobiltelefoner er tapt hele tiden, men Apples iPhone har et elektronisk system for å hjelpe deg å finne telefonen din - om du forlot den i kjøkkenet eller den ble stjålet fra gym skap. Fordelen med å bruke denne nye prosessen for å gjenopprette tapt eller stjålet telefonen er at den inkluderer også en måte å umiddelbart slette dine data, slik at det ikke er tilgjengelig for dem som du ikke ønsker å dele din personlige informasjon. Denne prosessen fungerer også med en iPod Touch.

Bruksanvisning

Hvordan finne en stjålet iPhone

1 Slå på iPhone og sørg for at du har data eller trådløse tjenester. Trykk på "Settings" program for å få tilgang til den modulen. Deretter trykker du på «E-post, kontakter, kalender avsnitt."

2 Slå av alternativene for å synkronisere kalendere og kontakter, om ønskelig. Slå på "Find My iPhone" program ved å skyve bryteren til "On".

3 For å finne din mistet eller stjålet telefon etter oppsettet er fullført på telefonen eller Touch, logge inn på MobileMe-kontoen. Sjekk kartet generert av iPhones GPS-funksjonen til å finne ut omtrent hvor din iPhone.

4 Eksternt angi en firesifret kode for å låse iPhone ved å logge inn på MobileMe-kontoen fra datamaskinen. Send en melding eksternt som vil dukke opp på din iPhone for å la folk få vite at det har vært lokalisert og innholdet låst.

Hint

  • Find My iPhone-applikasjon som fungerer for både iPhone og iPod Touch, selv om navnet på programmet er "Finn min iPhone".
  • MobileMe program sender en push melding til iPhone med dato og klokkeslett for siste innsjekking av enheten.
  • Når MobileMe har funnet den beste nåværende posisjon, en "Update Location" -knappen vises på MobileMe side på datamaskinen.
  • En enkelt MobileMe-konto abonnement koster $ 99,00 per år.
  • MobileMe gjør separate brukernavn og passord på samme konto med en familie plan for $ 149,00 per år.
  • Alle personer som har tilgang til MobileMe-kontoen har også tilgang til alle data på din iPhone eller iPod Touch.
  • Alle med tilgang til MobileMe-kontoen kan også bruke den til å finne posisjonen din når telefonen er på og aktivert.