Hvordan finne en stjålet bil

Hvordan finne en stjålet bil


Ifølge Made Man hjemmeside, er en av de beste verktøyene for å finne en stjålet bil sunn fornuft. Bruke sunn fornuft innebærer å tenke rasjonelt og logisk, fra den tid bilen din blir stjålet før den tid den utvinnes. Det er forebyggende tiltak som du kan ta, slik at hvis bilen din blir stjålet, kan utvinning skje raskere. Å ha en mobiltelefon samt grunnleggende informasjon om bilen tilgjengelig skal hjelpe til med gjenopprettingen.

Bruksanvisning

1 Samle identifikatorer. Når du kjøper bilen din, forberede seg på mulige fremtidige hendelser. Ta et bilde av bilen din og lagre det på et trygt sted som datamaskinen, eller på en plate som aldri vil være i bilen. Skriv ned bilens VIN, samt merke, modell og år, på samme trygt sted. Ta med all informasjon som er spesifikk for din bil, som bulker eller ettermarkedet alternativer.

2 Varsle politiet. Ring politiet så snart bilen kommer opp mangler. Jo før du la dem vite, før jakten på bilen kan begynne. Sørg for å sende inn en politianmeldelse og få en kopi av den. La politiet vite om det er en GPS-system for sporing i bilen din.

3 Ring din GPS sporing av selskapet, hvis det er aktuelt. Selskapet vil samarbeide med politiet for å aktivere sporingssystemet og finn ditt kjøretøy.

4 Plasser en annonse og legge flyers med bilens bilde og informasjon på den. Plasser flygeblad i området der bilen ble stjålet. Sørg for å inkludere din kontaktinformasjon.