Hvordan finne en skjult Tracker på en bil

Når du setter ut for å finne en tracking-enhet eller skjult tracker på bilen din, trenger du tid og tålmodighet. Siden de fleste sporing enheter sende ut et periodisk signal, trenger du en periode på minst 40 minutter for å oppdages noe signal utgang. Sporing enheter kan være svært liten, og en grundig visuell inspeksjon av hele kjøretøyet er nødvendig.

Bruksanvisning

1 Ha en mekaniker grundig se over bilens motor og mekaniske deler. Det er mange små sprekker og lommer hvor en tracking-enhet kan lett bli skjult. Sørg for å fortelle mekanikeren hva du leter etter, slik at bilens mekanismer er grundig inspisert for noe uvanlig.

2 Sjekk det indre av kjøretøyet på en grundig måte, herunder dørhengslene, paneler og oppbevaringsrom. Helt inspisere hanskerommet, askebeger (spesielt hvis du ikke røyker og ikke bruke dem). Inspiser stammen, gulvet under matter, under pedalene og rattstamme, samt under seter, puter, og langs undersiden av dashbordet. Pass på å sjekke alle sprekker, herunder naturlig sømmene av bilens interiør og eksteriør design, bruke fingrene til å føle for noen enheter gjemt i små, vanskelig å se områder.

3 Bruk jekken til å løfte bilen høyt nok til å ha et klart syn på undersiden av bilen. Sørg for å sjekke hjulbrønnene og støtfangere helt, samt eventuelle områder skjult. Kjør fingrene langs eventuelle sprekker at du ikke kan visuelt inspisere.

4 Slå på RF Signal Detector. Sensoren vil oppdage eventuelle utgående signal i nærområdet. Siden noen sporing enheter bare overføre lydsignaler hvert 20. minutt, må du forlate detektoren aktivert og klar til å motta et signal for opp til 40 minutter. Hvis det ikke oppdages signal i løpet av en times tid, og en ble ikke funnet under visuell kontroll, kan det ikke være noen sporing enhet på kjøretøyet.

Hint

  • Sjekk sprekker og sprekker helt, følelsen mellom trange områder eller steder med liten eller ingen sikt.
  • Det finnes ingen metode for å lete etter en sporingsenhet som viser seg å være 100% effektiv.