Hvordan finne en Mottakers RID Antall

Hvordan finne en Mottakers RID Antall


Satellitt fjernsynsmottakere er individuelt identifisert innen kunde hjem. Hver mottaker har tre unike biter av informasjon knyttet til den. Satellitt kringkastere DirecTV og oppvask bruke dette systemet, slik at signalene ikke kan være piratkopiert og dekodes av dem som ikke har kontoer med kringkasteren. Hver mottaker har et serienummer, adgangskort nummer, og en mottaker Organisasjonsnummer eller RID nummer.

Bruksanvisning

1 Inspiser mottaker. På baksiden eller undersiden av mottakeren, produsenten vanligvis har plassert et klistremerke på den enheten som viser RID nummeret. For DirecTV mottakere, dette er en 12-sifret nummer, i dette formatet: 0000-0000-0000. For Dish Network mottakere, er RID nummer en 11-sifret nummer med alfanumeriske tegn som begynner med "R."

2 Åpne døren dekker adgangskort sporet foran på DTV-mottaker. Nyere modell DirecTV receivere har en liten dør på forsiden av enheten som dekker adgangskort. Bak døren, like ovenfor tilgang kortsporet, produsenten plasserer en liten klistremerke med enhetens RID nummer. Du trenger kanskje en lommelykt eller forstørrelsesglass for å lese klistremerke.

3 Slå på TVen, og ved hjelp av fjernkontrollen, naviger til "System Info" side innenfor mottakerens menyoppsett. Hvis du ikke er i stand til å finne et klistremerke på utsiden av enheten, denne siden inneholder en liste over teknisk informasjon, ett felt som er enhetens RID nummer. Dette alternativet fungerer for både produsenter.