Hvordan finne en Mistet Prepaid Phone

Forhåndsbetalt telefoner er et flott alternativ til telefon kontrakter og sette planer for personer med varierende inntekt eller liten bruk for en telefon. Men hvis du mister den forskuddsbetalte telefonen, vil du bare finne det gjennom beinet arbeid og samarbeid fra andre. Det er ingen måte å spore det ned med en databrikke eller et radiosignal.

Bruksanvisning

1 Ring mangler mobiltelefon. Hvis du har mistet det hjemme, vil du sannsynligvis høre det ringer. Hvis noen svarer telefonen, spør ham hvor er, og om vedkommende vil gi den tilbake.

2 Tilbake samme vei og spørre folk om de har sett telefonen. Bedrifter har ofte en tapt-og-funnet bin.

3 Ring tjenesteleverandøren og informere dem om din mobiltelefon ble mistet eller stjålet. Hvis du ikke finner det innen en dag eller så, har telefonen slått av. Du må få en ny telefon, though. Hvis du finner den gamle telefonen innen 30 dager, skal det på nytt. Eller, kan protokollen bli overført til den nye telefonen.

Hint

  • Du kan også legge inn meldinger leter etter telefonen på Craigslist.
  • Hvis du mener telefonen ble stjålet, rapportere det til politiet. Selv om du kanskje ikke få telefonen tilbake, vil det bringe kriminalitet til innkalling til myndighetene.