Hvordan finne en MAC-adresse på en iPhone

Media Access Control adresse på din Apple iPhone er en 12-sifret nummer som tildeles av produsenten for å identifisere den som en bestemt enhet i et lokalt nettverk. Å vite din iPhone MAC-adresse er nyttig informasjon hvis du trenger å feilsøke enhetens tilkobling til hjemme- eller kontornettverket. Du kan finne adressen med iPhone Innstillinger-appen.

Bruksanvisning

1 Finn og trykk på "Settings" ikonet på startskjermen. Det er den grå ikonet med design av mekaniske tannhjul.

2 Trykk på "General" fra listen over alternativer. Du bør finne den rundt halvveis ned på skjermen. Vent et nytt opsjons vinduet skal vises.

3 Trykk på "Om" alternativet ligger nær toppen av skjermen. Bla gjennom listen over alternativer til du ser "Wi-Fi-adresse" oppføring. Denne 12-sifret alfanumerisk nummer er din iPhone MAC-adresse. Du kan bruke dette nummeret til å koble til nettverket program eller en enhet som kan trenge det.

Hint

  • Kontroller Internett ruterens trådløse innstillinger for en fullstendig liste over alle enheter som er koblet til Wi-Fi-nettverk. De fleste rutere vise navnet og MAC-adressen til hver dag eller nylig tilkoblet enhet.