Hvordan finne en GPS som har i all hemmelighet blitt plassert på bilen din

Hvordan finne en GPS som har i all hemmelighet blitt plassert på bilen din


En GPS-enhet er en fantastisk oppfinnelse som kan hjelpe deg å finne veien rundt ukjente deler av en by eller hjelpe deg å navigere i ørkenen eller på vannet. Men det kan også brukes til mer nefarious ting, som sporing folk som ikke ønsker å bli sporet. Så hvis du er bekymret for at noen kan følge dine bevegelser med en GPS-enhet, vil du være glad for å vite at det finnes måter å finne dem og fjerne dem.

Bruksanvisning

1 Sjekk innsiden og utsiden av bilen for noe uvanlig. Det du leter etter er en liten rektangulær boks på størrelse med en kortstokk. GPS-enheter som vanligvis kommer i svart eller grått. De har ofte sterke magneter bygget på dem, slik at man kunne festes på innsiden av støtfangeren eller på understellet på bilen din. Ikke glem å se under setene og i hanskerommet og bagasjerommet.

2 Sjekk på innsiden av dashbordet i nærheten av radio og i nærheten av sikringsboksen. De mer avanserte enheter kan faktisk være kablet inn i bilen bak dashbordet. Dette ville sannsynligvis blitt installert av en profesjonell som installerer bilradioer for en levende. Disse installasjonene tar vanligvis ca 60 til 90 minutter å fullføre, så du trenger bare å sjekke det hvis noen ville hatt mulighet til å gjøre et slikt komplisert installasjon.

3 Kjøp en GPS / bug detektor. Selv om disse er ikke billige, de er den sikreste måten å finne en sporingsenhet. Som i 2010, de vanligvis koster $ 200 til $ 800, avhengig av merke og modell.

4 Slå enheten på og flytte den opp og ned lengden på bilen. Hvis det er en GPS-enhet på bilen, vil detektoren varsle deg ved å sende ut en rask pipelyd sammen med en blinkende lys. De har vanligvis et utvalg av tre til fire meter.

5 Har tre eller fire sveip på forskjellige tider av dagen. GPS detektor fungerer ved å finne signalet når en GPS tracker. Mens noen sender hele tiden, er det også semi-passive systemer som sender med jevne mellomrom på hvert 30. minutt. Så hvis det ikke er overføring når du gjør din feie, vil det ikke bli funnet.

Hint

  • Alltid gjøre en visuell søk først. Det er helt passive systemer som ikke overfører i det hele tatt, og disse kan ikke bli funnet med en deteksjonsanordning som de ikke avgir et signal.