Hvordan finne en bil er jo sant markedsverdi hjelp Edmunds

Hvordan finne en bil er jo sant markedsverdi hjelp Edmunds


Hvis du er i markedet for en ny bil om det er pre-eide eller ikke, er det fornuftig å finne bilens sanne markedsverdi for å være sikker på at du ikke betaler for mye for bilen. Edmonds har en gratis tjeneste som gjør det enkelt for bilkjøpere å finne en auto sanne markedsverdi.

Edmunds har oppfylt bilprisene fra forhandlere over hele landet for å se hva de selger en bestemt bil for. Edmonds har gjort alt arbeidet nå er alt du trenger å gjøre er å gi litt informasjon for å finne ut bilens sanne markedsverdi.

Bruksanvisning

1 Gå til Edmonds hjemmeside og få tilgang til sann markedsverdi (TMV) link.

2 Sett året, merke og modell for den bilen du tenker på å kjøpe. Etter innsetting av informasjon klikk "Go".

3 Plukk kjøretøyet stil. Omtrent hver bilmodell har flere stiler. Ved å velge den stilen, kan Edmunds gi deg mer spesifikk informasjon. For eksempel, i 2003, Jeep Liberty kom i 6 forskjellige stiler; Sport, Limited, Renegade og hver stil kom i enten RWD eller 4WD.

4 Gjennomgå Edmunds sanne markedsverdi for bilens stil. Diagrammet viser den sanne markedsverdien for kjøretøy landsdekkende. Hvis du ønsker å vite hvor mye bilen din er verdt i ditt lokale marked, klikk på kjøretøyet stil for en lokal verdi.

5 Få en tilpasset vurdering hvis bilen er utstyrt med ikke-standard funksjoner. Edmunds tilpasset vurdering vil endre markedsverdien til å omfatte legge på funksjoner som en startsperre eller skinnratt trim. Hvis du bestemmer deg for å få en tilpasset vurdering, sørg for å ha en fullstendig liste over bilens funksjoner for å få en nøyaktig vurdering.

Hint

  • Skriv ut Edmunds lokale sanne markedsverdi rapporten. Det er best å ha rapporten i hånden når du går til butikken for din neste bil. På denne måten kan du klippe til forfølgelse når det gjelder å forhandle pris med selgeren.