Hvordan finne den inngangskode for en 2002 Ford Windstar

Hvordan finne den inngangskode for en 2002 Ford Windstar


Hvis du har kjøpt 2002 Ford Windstar fra en forhandler som ikke har tilgang til Keyless Entry Code, så er det fortsatt mulig å finne ut hva det er uten å måtte ringe Ford. Alle Ford biler med inngangskode evner har koden trykt et sted på kroppen av bilen, selv om det kan være i en rekke steder. Hvis du ikke finner inngangskode, kan Ford kunne hjelpe deg.

Bruksanvisning

1 Sjekk hengsel dører for et klistremerke med din inngangskode på den. For å gjøre dette, åpne døren og sjekke hengsel på innsiden av kjøretøyet. Den nøkkelløse inngangskode er et femsifret nummer. Koden kan også skrives ut på en liten kredittkort stil stykke kortet inne i brukerhåndboken.

2 Sjekk bilens interiør datamaskin boksen, som er en liten boks som ligger enten under dashbordet, bak radioen eller rattstammen. Igjen, dette kan ha et klistremerke på det som viser tallene. Sjekk inn hver av disse tre steder ved å føle for en liten boks. Du kan bruke et speil og en lommelykt til å lese klistremerke nummer hvis det er for vanskelig å nå.

3 Ta kontakt med din Ford-forhandler, eller ta kontakt med Ford direkte. De vil mest sannsynlig kreve et gebyr for å fortelle deg det nøkkelløse inngangskode. Hvis bilen din har vært i en ulykke, da noen av delene kan ha blitt erstattet av nye, og i så fall vil du være i stand til å finne koden uten Fords hjelp.