Hvordan finne den Cell Provider for et mobilnummer

Finne en mobiltelefon leverandøren for et mobilnummer kan være en viktig del av å spore opp ukjente innringere. Gjør et omvendt telefonnummer look-up kan avsløre detaljer om en person mobiloperatør samt området samtalen kom fra. Gratis Internett-tjenester er tilgjengelig for bruk når du gjør reverse look-ups med hensyn til mobiltelefon tall; kan imidlertid gratis internett reverse slå opp tjenester ikke alltid bevise vellykket.

Bruksanvisning

1 Naviger til en gratis omvendt telefonnummer look-up hjemmeside (se Ressurser). Mobiltelefon-brukere har muligheten til å overføre, eller port, eldre faste telefonnumre eller tall benyttes fra en tidligere mobiloperatør for bruk med en ny operatør; prank innringere som benytter tidligere brukte telefonnumre portet over til sin nye mobiltelefon carrier vil gi unøyaktige resultater når du bruker en gratis omvendt look-up søketjeneste.

2 Utnytte betalt reverse look-up tjenester hvis du tror at prank som ringer kan bruke et telefonnummer som har blitt oversatt til en ny operatør. Betalt reverse look-up tjenester på nettet vil være i stand til å søke private databaser for å gi resultater som er mer nøyaktig når det gjelder å finne den mobiloperatøren som brukes av prank ringer (se Ressurser).

3 Ring din lokale politimyndigheter for å sende inn en politianmeldelse. Din spesielle telefonen selskapet kan være i stand til å sette opp en "Phone Trap» som vil identifisere prank ringer. Telefonen Selskapet vil samarbeide tett med lokale politimyndigheter for å fange den fornærmende ringer.