Hvordan finne den Azimuth for en parabolantenne

Til tross for den nøyaktige natur bak noen parabolen justeringer kan azimuth omstilling av en parabolantenne utføres av ikke-profesjonelle. Så lenge du har din satellittmottaker på hånden, en håndholdt nivå verktøy, og en evne til å stadig sjekke signalmåleren skjermen fra parabolmottaker, kan riktig azimuth nås.

Bruksanvisning

1 Kontroller at parabolen er riktig montert før du fortsetter. Parabolantennen skal være i flukt med underlaget. Også bruke et nivå verktøy for å sjekke for nivå orientering langs flere punkter i parabolen.

2 Hook opp satellittmottakeren til TV. Dette er avgjørende for å finne asimut for parabolantennen, som den korrekte asimut ikke kan bedømmes uten bruk av signal meter skjermen gis av satellittmottakeren via TV. For å koble mottakeren, sjekk at ledningene fra satellitt ledes inn i mottakeren uten bruk av splittere. Splittere kan ikke brukes, vil ellers signalet bli redusert.

3 Kontroller at mottakeren er riktig koblet til TV via bruk av A / V-kabler. Dette er standard røde, hvite og gule kabler som brukes i mange oppsett til å koble en elektronisk enhet til TV. A / V-kabelen vil plugge inn på baksiden av TV-en og baksiden av mottakeren gjennom bruk av matching, fargetilsvarende kontaktene på baksiden av disse to enhetene, henholdsvis.

4 Slå på mottakeren. Vent til mottakeren for å initialisere og for signal meter skjermen for å komme opp på TV. Har en venn opphold av mottakeren som du kommer tilbake til parabolantenne for å justere azimuth.

5 Korrekt peke satellitten til den sørlige himmelen. For å justere azimuth, husk at dette er overlatt til høyre bevegelse av fatet, i motsetning til opp-ned bevegelse i henseender til å justere høyden. Først løsne mutrene rundt LNB rett arm av satellitt. Til hjelp i å finne akkurat disse nøtter på din spesifikke parabolantenne, se din tallerken produsentens dokumentasjon.

6 Gjøre små justeringer til parabolantennen. Feie det forsiktig fra venstre til høyre. Få vennen din rapport tilbake fra signal meter skjermen på TV etter at du gjør hver bevegelse. Bruk signal meter skjermen som en guide for å gjøre ytterligere azimuth justeringer. Når signalet meter skjermen gir en lesning av 70 til 80, er du satt og parabolen justeringer kan ende. Dette regnes som den ideelle oppnåelig signal lesing for de fleste parabolantenner.