Hvordan finne den albuminformasjon for en Zune

Zune-programvaren holder styr på alle albuminformasjon i Zune-samlingen. Dersom MP3-koder for musikkfilen er feil, kan albuminformasjon være feil. Zune-programvaren vil søke etter den riktige albuminformasjon, men du må skrive inn søkekriteriet. For å oppdatere albuminformasjon for titler som allerede er lagt til Zune-spilleren, må du først oppdatere dem i Zune-programvaren samlingen så re-sync media til spilleren.

Bruksanvisning

1 Åpne Zune-programvaren. Hvis oppdatering av en mediefil som allerede er på spilleren, koble spilleren til datamaskinen med USB-kabelen. Klikk på "Device" -menyen i Zune-grensesnittet. Velg "Music" og velge den sangen du ønsker å reversere sync tilbake til samlingen. Klikk "Kopier til samlingen min."

2 Klikk på "Collection" -kategorien.

3 Velg kategorien "Musikk", og velg en kategori som albumet ligger i; Artister, Sjangere eller album.

4 Høyreklikk på et album i en av disse kategoriene, og velg "Søk etter albuminformasjon."

5 Skriv inn tittelen på artist eller gruppe, og navnet på albumet, hvis du vet det, i søkefeltet. Trykk på "Søk" ikonet. Alle mulige album som artist / gruppe vil bli oppført. Bla resultatet til du finner den rette albumet. Klikk på valget, og alle sangene for at albumtittel vil bli oppført i høyre rute.

6 Klikk på "Next" knappen hvis søkeresultat er riktig. Hvis albuminformasjon funnet ikke er riktig, prøv å gjøre et nytt søk eller trykke "Edit" knappen og skrive inn albuminformasjon i manuelt.

7 Klikk "Next" når albumet informasjonen er oppdatert. Klikk "Finish" for å godta den nye informasjonen for albumet.

8 Legg de oppdaterte mediet tilbake til Zune spilleren, om nødvendig. For å gjøre dette, drar den nylig oppdaterte album fra samlingen og slipp den på toppen av Zune-enhet ikonet nederst til venstre i Zune-programvaren.

Hint

  • Hvis du vil redigere albuminformasjon manuelt ved å høyreklikke på et album, og velg "Get album info." Velg "Edit Info". Skriv inn albumet informasjon som artist, album, sangtittel, utgivelsesår og komponist i de tilsvarende feltene.