Hvordan finne Bruk på en Blackberry Curve

Hvordan finne Bruk på en Blackberry Curve


Samtalen bruk på en Blackberry Curve kan fortelle deg mye om enheten. Den kan fortelle deg hvor lenge den siste samtalen var. Det kan også fortelle deg hvor mye snakker har blitt gjort på telefonen totalt. Det er nyttig hvis du kjøper en brukt Blackberry Curve. Noen mobiloperatører vil ikke ta en avkastning på en telefon hvis det er blitt brukt mer enn et visst beløp. Innringeren tid er en måte å bevise hvor lenge du har brukt det.

Bruksanvisning

1 Slå på Blackberry Curve.

2 Naviger til samtaleloggen. Du kan gjøre det ved å trykke på den grønne "Ring" -knappen eller ved å klikke på den fra søkesiden.

3 Trykk på "Meny" -knappen for å åpne sidemenyen. Rull ned til bunnen å klikke på "Status". På toppen av skjermen vil være ditt telefonnummer. Neste felt ned er samtaletimer for den siste samtalen du har gjort eller mottatt. Feltet nedenfor som er den totale samtaletimer for Blackberry Curve.

Hint

  • Hvis du ønsker å tilbakestille samtalen bruk, klikker du på "Meny" -knappen fra "Status" -menyen. Du kan velge å fjerne en samtaletimer eller begge deler. Bare husk at når du null samtalen timer, kan du ikke gjenopprette den.
  • Ikke bruk anropstidtaker informasjon for å prøve å regne ut hva din mobiloperatør du blir belastet for samtalen bruk, fordi det ikke er en nøyaktig gjengivelse av hva kostnadene vil bli. Basert på dine servicekontrakt, kan enkelte mobiloperatører ikke betalt for mobil-til-mobil minutter eller innkommende samtaler. Du kan heller ikke være ansvarlig for visse samtaler på kvelder eller helger. Men de fleste mobiloperatører også runde opp samtalen bruk. For eksempel, hvis du gjør en ett minutt, to andre telefonsamtale, vil du bli belastet for to minutter. De fleste mobiloperatører gi en nøyaktig samtale bruk gjennom deres kundeservice call center eller på deres hjemmeside.