Hvordan finansiere en bil fra en privat selger

Hvordan finansiere en bil fra en privat selger


Å få finansiering for en bil lån krever forsiktig shopping for å få best mulig rente. Men sikre en auto lån, selv med dårlig kreditt er relativt enkelt fordi bilen fungerer som sikkerhet på lånet. I tillegg vil kjøpe en bil fra en privat selger spare deg for mye penger, som bilforretninger inkluderer dyre påslag i prisen på bilene de selger.

Bruksanvisning

1 Sjekk med banken der du holder din brukskonto eller sparekonto. Prøv å søke på en Credit Union hvis du er kvalifisert. Kreditt fagforeninger tilbyr ofte lavere rente og minimal avgifter for finansielle biler som lån. Spør en utlånsagent hos din bank institusjon om hva slags rente de kan tilby på en privat fest billån. Du må kanskje fylle ut en søknad for å få en nøyaktig rente tilbudet.

2 Kontakt andre auto lån selskaper og sammenligne renter, selv om banken eller Credit Union tilbyr deg et billån. Prøv å sjekke med din store kredittkortselskaper for å se om de tilbyr auto lån. Utenfor auto långivere kan tilby deg en lavere rente eller bedre tilbakebetaling vilkår på lånet. Bruk bedre betingelser fra flere långivere som utnytter til å reforhandle billån med banken din.

3 Søk om et kredittkort. Med mindre du kjøper en splitter ny bil, vil mange kredittkort har en høy nok grense for å dekke bil kjøp. Handle for kort som har svært lav eller null prosent rente. Disse prisene vil være innledende, så planlegg nedbetalingsplanen med renteendringen i tankene. Vurdere å overføre saldoen på kortet du brukte til å kjøpe bilen til en lavere rente kort hvis du trenger en lengre nedbetaling tidsplan for bilen.

Hint

  • Kredittkort har vanskelige kontrakter som kan utløse plutselige renteendringer og avgifter. Bare bruke et kredittkort til å kjøpe en bil fra en privat selger som en siste utvei.