Hvordan fikse statisk på en Cell Phone

Hvordan fikse statisk på en Cell Phone


Når du snakker i mobiltelefonen din kan du av og til støter statisk over høyttaleren. Dette knitrende av lyd er ekstremt irriterende, og kan gjøre det vanskelig å forstå hva den andre parten sier. Noen problemer er vanligvis skylden for denne irritasjonen, de fleste som kan korrigeres hjemme enkelt og raskt.

Bruksanvisning

1 Tørk telefonen tørr hvis du har blitt svett. Svetten kan gå inn i høyttaler (eller hodetelefon) og lage en knitrende lyd. Du må kanskje vente for enheten tørke før du bruker det igjen.

2 Slå av telefonen og la den av hvis telefonen har blitt overdrevet våt. Du må la telefonen tørke ut for å unngå ytterligere skade. La den stå av i flere timer. Selv om den utvendig er tørt kan det ta innsiden av telefonen en stund for å tørke ut.

3 Stå vekk fra mikrobølger. Frekvensen av de mikrobølge kan påvirke telefontjenester, forårsaker sterke statiske på høyttaleren.

4 Bevege seg bort fra store metall enheter. Disse objektene kan sprette rundt et signal og forårsake problemer med høyttaler og headset.

5 Ta telefonen til mobiloperatøren din hvis høyttaleren fortsetter å knitre. Det kan være et problem med høyttaleren. De trådløse tjenester individer kan fortelle deg om høyttaleren er skadet (typisk enten på grunn av overdreven volum eller vann eksponering).