Hvordan fikse Sears hydrauliske jekker som lekker Down

Oppover slag av en jekk håndtak trekke olje fra tanken inn stempelet hulrom. Hydrauliske trykk holder ventilen lukket, og som holder oljen i stempelet hulrom. Når du utfører en nedadgående slag, er olje slippes ut i sylinderen, tvinger væren --- som igjen hever salen. Noen ganger olje vil lekke. Lekker olje kan korrigeres ved å sjekke deler og følge noen vedlikeholdsprosedyrer.

Bruksanvisning

1 Undersøk oljefyllpluggen for å være sikker på at det er på plass og i god form hvis du oppdager en oljelekkasje. Hvis det er mangler, har Sears reservedeler som du kan bestille. Pluggen på vanlig 3-tonns tjeneste jack modell 875,501390, for eksempel er 950139-06.

2 Skift olje ved å slippe ventilløfteenheten og tar ut pluggen. Deretter slår du på jack over slik at olje renner fra hullet. Fyll på olje og bytt pluggen. Ikke bruk hydraulisk bremsevæske, alkohol, motorolje, eller skitten olje. Deretter åpner utgivelsen ventil for å fjerne luft i hydraulikkkammeret. Pump jack håndtere et par ganger, og slipp.

3 Smør alle bevegelige deler og erstatte eventuelle deler som er korrodert hvis lekker fortsetter. Væren og pumpe stempelet er utsatt for rust.

4 Åpne utløserventilen helt, men veldig sakte, når du vil senke salen. Slå den mot klokken. Åpning av ventilen tillater olje å strømme tilbake inn i reservoaret. Dette frigjør det hydrauliske trykket på bukken.

Hint

  • Oppbevar jack med sal og pumpe stempelet i nedre posisjon.