Hvordan fikse en TV-skjerm som har en dobbel Bilde

Hvordan fikse en TV-skjerm som har en dobbel Bilde


Projection TV-skjermer kan vise et dobbelt bilde langs vertikal eller horisontal. TV reparasjon eksperter kan kreve store honorarer for å fikse dette problemet, men de fleste brukere kan fikse det selv ved å justere TV-skjermens konvergens. For å opprettholde et godt bilde, bør brukerne justere konvergens gang hver tredje måned.

Bruksanvisning

1 Ta kontakt med din TV for å finne ut hvordan du justerer konvergens. Hvis du ikke har den manuelle hendig, trykk på "Meny" -knappen på forsiden av TV-en eller fjernkontrollen.

2 Velg "Convergence Justering Mode", som vanligvis finnes i "Bilde" eller "Avanserte alternativer" -menyen. Dine fargealternativer vises.

3 Velg "Red" og trykk "Enter". Trykk på opp og ned kanaltastene på fjernkontrollen, eller foran TV-en, for å justere den vertikale hold. Deretter trykker du på opp og ned volumtastene på fjernkontrollen foran TVen for å justere horisontal hold. Gjenta denne fremgangsmåten for resten av fargene.

4 Trykk "Lagre", så gå ut av menyen.

Hint

  • Hvis du har en eldre TV fra 1980 eller tidligere, kan du fikse på bildet ved å justere den horisontale og vertikale hold ringer, som vanligvis finnes på baksiden av TV-en. For best resultat, har en hjelper se på skjermen og fortelle deg når bildet blir bedre.