Hvordan fikse en oljelekkasje på en Kia Sportage

Hvordan fikse en oljelekkasje på en Kia Sportage


Fikse en oljelekkasje på en Kia Sportage kan være en svært vanskelig jobb eller en ganske enkel en, avhengig av hvor lekkasjen befinner seg. Kjenne noen av de grunnleggende om hvordan du kan endre og erstatte pakninger og tetninger vil bidra til å spare deg for tid og penger. Det er viktig å holde oljen i Sportage på riktig nivå for å holde motoren jevnt og øke sin levetid.

Bruksanvisning

1 Kjør din SUV rundt blokken og la den varmes opp til driftstemperatur. Dette vil tynne ut oljen, noe som gjør det lettere å renne. Sett en oppsamlingspannen under bunnpannen pluggen. Skru ut oljepluggen og bruke en olje filter skiftenøkkel til å skru av oljefilteret. Vent til oljen renne og sett inn oljepluggen og skru på en ny oljefilter. Åpne lokket på ventildekselet og bruke en trakt til å helle i olje med en tykkere karakter for å redusere lekkasjer.

2 Åpne oljelokket og hell i en olje-jevning additiv. Ikke overstige kapasiteten på Sportage oljesystem, noe som vil resultere i mer lekker olje. Mange olje tilsetningsstoffer bidra til å tykne olje, redusere og eliminere lekkasjer samtidig som du beskytter motorens komponenter og deler.

3 Rekk opp Sportage opp fra bakken ved å kjøre bilen opp på bil ramper. Pop panseret og bruke en lommelykt, skinner den ovenfra og på undersiden av motoren for å se etter tegn på oljelekkasjer. En av de mer vanlige pakninger som må fikses er ventildekselpakning.

4 Fjern festeboltene for ventildekselet med en pipe eller momentnøkkel og fjern toppventildekselet. Skrell ut pakningen fra ventildekselet med hendene eller bruk en flat skrutrekker. Bruk en butikk fille, en plastbørste og avfettingsmiddel for å rengjøre innsiden av pakningen dekke bolig.

5 Installere den nye pakningen inn i ventildekslet i sporene og deretter kjøre en liten perle av silikon på den ytre kant av pakningen hvor den møter den nedre del av ventildekselet.

Hint

  • For andre oljelekkasjer, vil pakningen erstatning prosessen være den samme selv om du må fjerne en rekke andre komponenter og deler før det når den lekk pakning.