Hvordan fikse en ødelagt svart-Water Valve Handle på My Holiday Rambler

Hvordan fikse en ødelagt svart-Water Valve Handle på My Holiday Rambler


Fikse ventiler og holde tanker som håndterer "svart vann" kan være uønsket oppgaver for fritids bileiere fordi svart vann består av avfallet fra blussende toaletter. Noen eldre stil svart vann ventiler hadde gjenget håndtak som tillot utskifting av håndtaket uten også å erstatte ventilen. Men den forholdsvis lave kostnaden av ventilsammenstillingene betyr håndtakene alene er sjelden tilgjengelig. Hvis du vil erstatte en ødelagt håndtak, må du bytte ut hele ventilenheten. Holiday Rambler, en produsent av high-end bobil og reisetrailere, bruker ventiler der plasthåndtak er viet til ventilenheten.

Bruksanvisning

1 Koble kloakk slangen fra Holiday Rambler til en tømmestasjon og åpner dumpventilen. Tømme tanken flere ganger for å minimalisere risikoen for ubehagelige materialer utbrudd fra dreneringsledningen, mens den brutte ventilen er fjernet. Hard skyve eller rykke på en frossen ventil er den vanlige årsaken til en ventilhåndtaket breaking.

2 Fjern kloakk slangen og sikre kloakkledningen er fri for blokkering ved å mate en hageslange inn i åpningen og rennende vann inntil ingenting utenlandske vasker ut. Bruk vanntette hansker, vernebriller og en langermet skjorte.

3 Flytt Holiday Rambler bort fra tømmestasjon på flat mark. Fikse en ødelagt svart-vann, eller dump, ventil (også noen ganger kalt en kniv eller skive ventil) er ikke en vanskelig prosess fordi det er lett tilgjengelig når du tømmer tanken. Plasser et drypp panne under den ødelagte ventilen for å hindre restmateriale drypper og forurenser arbeidsområdet.

4 Sjekk om ventilenheten har en fjernåpning kabel ligner på den typen som åpner en bil hette. Hvis den gjør det, fjern kabelen fra ventilen montering og brette det trygt bort fra arbeidsområdet.

5 Bestemme hvor ventilsammenstillingen er festet til kloakk. Den indre flens, lengst under Holiday Rambler, vil bli permanent bundet til linjen fra septiktanken svart-vann. Plasten ventilhuset vil bli holdt på denne flens ved hjelp av fire skruer, eller fire små bolter med muttere og skiver.

6 Kjøp fire rustfritt stål erstatning festene av samme størrelse eller tråd rating. Kjøp en ny ventilenhet. Kjøp en designet for å akseptere fjernåpning kabel hvis bobil er utstyrt for en.

7 Fjern de fire festene på ventilenheten og kast. Enkel ventilenheten bort fra den faste (indre) flens og kast. Bruk en ren klut til tørk og tørke alle overflater som kommer i kontakt med den nye ventilenheten.

8 Anvende en tynn glasur av vaselin til de rengjorte kontaktflater både flensen og den nye ventilsammenstillingen.

9 Sett den nye ventilenheten på plass, er forsiktig med å få god kontakt på tvers av hele overflaten. Lås nye ventilenheten på plass med de nye rustfritt stål festene, skru dem en om gangen i et kryss-diagonalt mønster. Ikke stram festene.

10 Sett på fjernåpning kabelen.