Hvordan fikse en ødelagt ring i en DVD Case

Plastringen i midten av et DVD-saken er utformet for å beskytte en DVD ved å holde den sikkert. En ødelagt ring vil ikke utføre denne oppgaven, og kan til og med lage riper i DVD-er sårbare blanke siden slik at den kan spilles av med feil eller ikke i det hele tatt. Fest ring av reattaching plastdelene som har brutt ut. Noen verktøy vil være nødvendig, men ingen spesielle mekaniske ferdigheter, og det er ingen sjanse for å skade DVD-saken.

Bruksanvisning

1 Plassere et ark av avisen på et bord for å beskytte overflaten. Åpne DVD-saken. Upend saken slik at plastdelene som har brutt ut fra ringen falle på avisen.

2 Plasser DVD-saken på avisen med den ødelagte ringen vendt opp. Blåse ut på siden av DVD-sak som har den brutte ring på den med et utbrudd av komprimert luft. Tørk av plastdelene som falt på avisen med en lofri klut.

3 Påfør bonding lim til en ødelagt del av ringen. Plasser plastdelen som tilsvarer den ødelagte delen tilbake til sin posisjon på ringen.

4 Hold plastbiten mot bonding lim i et minutt slik at limet kan ta tak. Slipp plastbiten. La binde limet satt i 10 minutter. Gjenta denne prosedyren med hvert stykke plast som er på avisen. La binde limet satt for en dag når alle av plaststykkene er festes på nytt.

5 Plasser hullet på DVD ned over ringen. Trykk ned for å engasjere seg i ringen slik at den sikrer DVD. Lukk DVD-saken.

Hint

  • Et forstørrelsesglass kan hjelpe deg å se hvordan du skal plassere plast brikker på ringen.
  • Bruk bomullshansker for å beskytte hendene fra bonding lim; det kan feste og dra huden av hvis brukt feil.